کیک شکلاتی با گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک شکلاتی با گندم سیاه

مواد لازم :

  • شکلات تلخ قالبی …………………… ۱۲۵ گرم
  • کره ……………………………………. ۷۵ گرم
  • شکر قهوه ای ……………………….. یک فنجان
  • آرد گندم سیاه ………………………. یک لیوان
  • پودر کاکائو …………………………… ۱/۴ فنجان
  • بیکینگ پودر …………………………. نصف قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ ……………………………… ۲ عدد
  • شیر کم چرب ………………………… ۱/۴ لیوان
  • گردو خرد شده ……………………… نصف فنجان
  • دانه کاکائو ……………………………. ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

لازم به ذکر است که گندم سیاه نرم بوده و با تهیه آن به راحتی می توانید در منزل آن را آرد کنید.

  • فر را تا ۱۰۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و یک ظرف ۲۰×۲۰ شیرینی پزی را با مقداری کره درون آن می گذاریم تا چرب شود. بعد از ۵ دقیقه ظرف را بیرون بیاورید و یک کاغذ روغنی کف آن پهن کرده و کنار بگذارید.
  • در ظرفی دیگر قالب شکلات و کره را حرارت دهید تا ذوب شده و با هم ترکیب شوند.
  • تخم مرغ ها را با هم زن خوب هم بزنید تا سفت شده و شکر قهوه ای را در این مرحله به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط کنید.
  • مخلوط شکلات و کره ذوب شده را به تخم مرغ ها اضافه و مخلوط کنید.
  • پودر کاکائو، آرد گندم سیاه و بیکینگ پودر را به موادی که از قبل آماده کرده بودید اضافه کرده و خوب ترکیب کنید تا خمیر کیک بدست آید.
  • خمیر را به آرامی در ظرف شیرینی پزی ریخته و گردو و دانه های کاکائو را لا به لای آن جای دهید.
  • فر را تا ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کرده و ظرف را بمدت ۲۰ دقیقه درون آن قرار دهید (با این زمان درون کیک کمی نرم و خمیری باقی می ماند و اگر دوست دارید کیک کاملاً حالت اسفنجی به خود بگیرد مدت پخت را به ۳۰ دقیقه افزایش دهید.)

طرز پخت گندم سیاه

یک لیوان گندم سیاه را در دو لیوان آب جوش بریزید و تا زمانی که خوب بپزد روی حرارت قرار دهید. گندم سیاه نرم بوده و در مدت کوتاهی، ۲۰ الی ۳۰ دقیقه می پزد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *