کیک شکلاتی با آرد جو دوسر
مواد لازم:
- ۲ لیوان آرد جو دوسر
- ۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
- نصف قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو
- ۳/۴ لیوان کره
- یک و نیم لیوان شکر قهوه ای
- یک لیوان پودر کاکائو
- یک قاشق چایخوری نمک دریا
- یک قاشق غذاخوری وانیل ارگانیک
- ۳ عدد تخم مرغ
- یک لیوان تکه های شکلات
طرز تهیه:
فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد جو دوسر، جوش شیرین و پودر اسپرسو را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. کره را در یک تابه با حرارت کم ذوب کنید سپس شکر را به کره اضافه کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید تا با هم ترکیب شوند. تابه را از روی اجاق برداشته و نمک دریا و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. اکنون وانیل و هر یک دقیقه یک تخم مرغ به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. مواد به دست آمده را با آرد و جوش شیرین که از قبل آماده کرده بودید مخلوط کنید و در پایان تکه های شکلات را اضافه کنید. خمیر کیک را داخل ظرف کیک ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر بگذارید. ۲۰ دقیقه تا خنک شدن کیک صبر کرده . سپس آن را به تکه های کوچکتر برش بزنید و از میل آن لذت ببرید.
نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:
- قهوه برای افراد با گروه خونی A سودمند است.
- از آنجایی که پودر قهوه برای افراد با گروه خونی O و AB مناسب نمی باشد، بهتر است فقط از پودر کاکائو استفاده شود.
- توصیه می گردد افراد دیابتی به جای شکلات از توت خشک استفاده نمایند.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.