کیک شکلاتی با آرد جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک شکلاتی با آرد جو دوسر

مواد لازم:

  • ۲ لیوان آرد جو دوسر
  • ۳/۴ قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری پودر قهوه اسپرسو
  • ۳/۴ لیوان کره
  • یک و نیم لیوان شکر قهوه ای
  • یک لیوان پودر کاکائو
  • یک قاشق چایخوری نمک دریا
  • یک قاشق غذاخوری وانیل ارگانیک
  • ۳ عدد تخم مرغ
  • یک لیوان تکه های شکلات

طرز تهیه:

فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید. آرد جو دوسر، جوش شیرین و پودر اسپرسو را در یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید. کره را در یک تابه با حرارت کم ذوب کنید سپس شکر را به کره اضافه کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید تا با هم ترکیب شوند. تابه را از روی اجاق برداشته  و نمک دریا و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید. اکنون وانیل و هر یک دقیقه یک تخم مرغ به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. مواد به دست آمده را با آرد و جوش شیرین که از قبل آماده کرده بودید مخلوط کنید و در پایان تکه های شکلات را اضافه کنید. خمیر کیک را داخل ظرف کیک ریخته و به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه داخل فر بگذارید. ۲۰ دقیقه تا خنک شدن کیک صبر کرده . سپس آن را به تکه های کوچکتر برش بزنید و از میل آن لذت ببرید.

نکاتی در ارتباط با گروه خونیتان:

  • قهوه برای افراد با گروه خونی A سودمند است.
  • از آنجایی که پودر قهوه برای افراد با گروه خونی O و AB مناسب نمی باشد، بهتر است فقط از پودر کاکائو استفاده شود.
  • توصیه می گردد افراد دیابتی به جای شکلات از توت خشک استفاده نمایند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *