کیک سیاه(شکلاتی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

کیک سیاه(شکلاتی)

مواد لازم :‏

تخم مرغ………………………………. ۲ عدد‎
شکر…………………………………… یک و نیم پیمانه‎
روغن زیتون……………………………. نصف پیمانه‎
شیر……………………………………. دو سوم پیمانه‎
ماست………………………………….. دو سوم پیمانه‎
وانیل…………………………………… نصف قاشق چایخوری‎
پودر کاکائو……………………………. یک سوم پیمانه‎
بکینگ پودر…………………………… ۱ قاشق مربا خوری سر پر‎
آرد سفید………………………………… یک و سه چهارم پیمانه
سس شکلات
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – تخم مرغ ، وانیل و شکر را با همزن خوب زده تا کرم رنگ و کشدار شود. (شکر را کم کم اضافه کنید) ماست زده شده را با شیر اضافه کرده و با لیسک هم بزنید.

مرحله ۲ – روغن مایع را نیز بیافزایید و با لیسک یک یا دو باز هم بزنید.

مرحله ۳ – آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده را طی سه مرحله به مایه بیافزایید و از یک جهت با لیسک هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند.

مرحله ۴ – مواد را در قالب میان تهی که قبلا با کره چرب کرده و آرد پاشیده اید ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا پخته شود.

مرحله ۵ – بعد از پخت و وقتی قالب از داغی افتاد کیک را در ظرف مورد نظر برگردانده و سس شکلات را روی آن ریخته، به دلخواه با شکلات رنده شده، ترافل یا شکلات سنگی تزیین کرده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف شکلات برای دارندگان تمام گروه های خونی بلامانع است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *