مواد اولیه :
برنج هندی ……………………………۴ فنجان
بادام هندی …………………………..۲۵ گرم
نارگیل مکعبی خرد شده ……………. به مقدار لازم
پودر هل ……………………………… تعدادی
شیره قند …………………………….۴ فنجان
آب ……………………………………۴ فنجان
طرز تهیه :
برنج را از شب پیش خیس کنیدصبح، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید، سپس آن را آسیا کنید، ظرفی را برداشته داخل آن آب بریزید و روی اجاق قرار دهید، بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده، نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه کنید.
وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید، سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می شود. سپس گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود، بعد کمی روغن زیتون در سینی فر ریخته، آن را پخش کنید و دوباره مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.