کیک برنجی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد اولیه‎‏ ‏‎:‎
برنج هندی ……………………………‏‎۴ ‎فنجان
بادام هندی …………………………..‏‎۲۵ ‎گرم
نارگیل مکعبی خرد شده ……………. به مقدار لازم
پودر هل ……………………………… تعدادی
شیره قند …………………………….‏‎۴ ‎فنجان
آب ……………………………………‏‎۴ ‎فنجان
‎ ‎
طرز تهیه ‏‎:‎
برنج‎ ‎را از شب پیش خیس کنیدصبح، آب آن را خالی کرده و آن را خشک کنید، سپس آن را آسیا کنید، ظرفی را برداشته داخل ‏آن آب ‏بریزید و روی اجاق قرار دهید،‌ بعد از ۵ دقیقه به آن بادام هندی آسیاب شده،‌ نارگیل، پودر هل و شیره قند اضافه ‏کنید‎.‎

وقتی شروع به جوشیدن کرد برنج آسیا شده را به آن اضافه کنید، سپس آن را مخلوط کنید و خواهید دید که کمی نرم می ‏شود. سپس ‏گاز را خاموش کنید و بگذارید تا غذا سرد شود، بعد کمی روغن زیتون در سینی فر ریخته،‌ آن را پخش ‏کنید و دوباره ‏مخلوط درست کرده را داخل آن بریزید روی آن روغن بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر بگذارید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف برنج برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *