کینوا و کلسترول

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و کلسترول

کینوا یکی از تنها غذاهای گیاهی است که یک پروتئین کامل است. این به این معنی است که کینوا تمام اسیدهای آمینه های  ضروری، که بلوک های ساختمان از پروتئین هستند را داراست. یک وعده ۱ فنجان پخته کینوا ۸٫۴۴ گرم پروتئین گیاهی دارد، که این مقدار بیش از گندم، برنج، چاودار، ذرت، جو و بسیاری از دانه های دیگراست. در همان مقدار به اندازه ۲۲۲ کالری فراهم می کند و ۵٫۲ گرم فیبر غذایی تامین می کند. از آنجا که کلسترول فقط در غذاهای حیوانی یافت می شود، کینوا و دانه های دیگر بدون کلسترول هستند. کینوا شامل طیف گسترده ای از مواد معدنی ضروری و ویتامین ها است، و همچنین به عنوان یک مجموعه متعادلی از اسیدهای آمینه  ضروری است.

در زمان خوردن کینوا، فیبر محلول در دانه با اسیدهای صفراوی از کبد برای تولید یک محصول ژله مانند ترکیب می شود  و توسط اجابت مزاج دفع می شوند. کبد شما با استفاده از برخی از کلسترول های ذخیره شده باعث  ایجاد اسیدهای صفراوی می شود. همچنین کینوا مقدار LDL، و یا کلسترول بد در خون را کاهش می دهد. کینوا یک جایگزین مناسب به جای گوشت و دیگر منابع پروتئین سرشار از اسیدهای چرب مفید بوده و می تواند کلسترول خون شما را کاهش دهد.

پرک کینوا ۱۵۰ گرمی

بیماری عروق کرونر قلب بر اثر کاسترول و چربی بیش از اندازه خون به وجود می آید. وقتی چربی ها بیش از اندازه باشند شریان ها باریک تر و سفت و سخت تر می شوند، یک بیماری شناخته شده به عنوان آترواسکلروز. هنگامی که شما کینوا و دیگر مواد غذایی که باعث کاهش کلسترول بد خون می شوند را استفاده می کنید از انواع بیماری های قلبی عروقی و نارسایی احتقانی قلب و حملات قلبی در امان می شوید.

شما می توانید کینوا را درست مثل برنج و سایر غلات بجوشانید و میل کنید. (آن را مانند پلو درست کنید و از خوردن آن  لذت ببرید.) شما همچنین می توانید آن را به عنوان یک حجم دهنده برای آرد گندم یا آرد ذرت هنگام پخت استفاده کنید. برای حفظ سلامت قلب خود از ترکیب کینوا با خامه، کره یا دیگر غذاهای سرشار از کلسترول و چربی اشباع اجتناب کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *