کینوا و مرغ کاری لذیذ

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و مرغ کاری لذیذ:

 

مواد لازم :

کینوا ……………….. ۲۰۰ گرم

روغن زیتون …………….. ۱ قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ………………… ۲ عدد

سینه مرغ ………………………. ۴ عدد

پودر کاری ………………………. ۵۰ گرم

گوجه فرنگی …………………… ۴۰۰ گرم

بادام زمینی فاقد نمک …………. ۵۰ گرم

گشنیز ………………………… به مقدار لازم

نمک دریا و فلفل ………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

روغن زیتون را به ماهیتابه اضافه کنید و پیازها را به مدت ۵ دقیقه در آن تفت دهید. مرغ ها را به پیاز اضافه کنید تا کمی سرخ شود. کینوا و پودر کاری را به مخلوط اضافه کنید.در آخر گوجه فرنگی و ادویه ها را اضافه کنید و ۲۰ دقیقه دیگر صبر کنید. می توانید با آجیل و برگ گشنیز تزیین کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *