کینوا و دیابت

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و دیابت

کینوا یک منبع مفید برای فیبر است، به طوری که به ازای هر نصف فنجان، ۳ گرم فیبر وجود دارد که برای افراد مبتلا به دیابت مفید است.

مصرف غلات با کربوهیدرات های پیچیده و غنی از فیبر، سطح قند خون را بهبود می بخشد و کلسترول را کاهش میدهد که این امر به کنترل و جلوگیری از بروز دیابت دوران بارداری کمک زیادی می کند.

تأثیرات دیابت در دوران بارداری:

در دوران بارداری تغییرات هورمونی و دیگر تغییرات تأثیر بسزایی بر روی میزان گلوکز خون دارند، بنابراین بدن فرد نیاز به تغییراتی دارد که بتواند دیابت را کنترل کند. حتی اگر سال ها دچار دیابت باشید، باید برنامه غذایی، فعالیت های بدنی و داروهای خود را تغییر دهید. در این خصوص کینوا تغییر بسیار مفید در رژیم غذایی به حساب می آید و مصرف آن به همراه جو دوسر از ابتلا به دیابت دوران بارداری جلوگیری می کند.

تأثیرات دیابت بر روی نوزاد:

اندام های نوزاد مثل مغز، قلب، کلیه ها و ریه ها در هشت هفته اول بارداری شروع به تشکیل شدن می کنند. گلوکز بالای خون در دوران بارداری می تواند احتمال زایمان زودرس را افزایش دهد. هم چنین باعث مشکلات تنفسی بعد از زایمان شود به همین دلیل باید دیابت فرد کنترل شود.

پرک کینوا ۱۵۰ گرمی

علائم،خطرات و درمان دیابت در دوران بارداری:

دیابت یکی از بیماری های بسیار جدی است که در طی آن بدن قادر به تنظیم قند خون نیست زیرا در این مواقع انسولین کافی در بدن وجود ندارد.

دیابت شایع ترین عارضه در دوران بارداری است.

علائم دیابت نوع دو شامل: عفونت مثانه یا کلیه که به آرامی بهبود می یابد، افزایش تشنگی و تکرار ادرار، گرسنگی و خستگی مداوم هستند.

این که آیا شما در حال تلاش برای باردار شدن هستید یا در دوران بارداری به سر می برید، درمان دیابت در دوران بارداری کلید سلامتی شما و کودک شما است.

آیا کینوا می تواند قند خون را کنترل کند؟

بخشی از رژیم غذایی که شاخص گلیسمی بالایی دارد با افزایش قند خون مرتبط است.

که در این ارتباط مصرف کینوا موجب افزایش قند خون نخواهد شد.

ببشتر دانه ها همه آمینواسید های مورد نیاز برای ساخت پروتئین را ندارند اما کینوا خود یک پروتئین کامل است، پس کینوا می تواند برای افراد دیابتی سودمند باشد، زیرا برای کنترل قند خون بسیار موثر است.

کینوا بر خلاف گندم دارای کربوهیدرات پیچیده و سودمند بوده و بدون گلوتن است، از این رو در تنظیم میزان قند خون و سطح ترشح انسولین نقش بسزایی دارد و مصرف آن در دوران بارداری نه تنها از ابتلا به دیابت دوران بارداری جلوگیری می کند، بلکه به دلیل دارا بودن آهن و درصد پروتئین بالا از کم خونی کاسته و با وجود فیبر بالایی که دارد بهترین غله در برطرف کردن یبوست است.

کینوا دارای املاح، ویتامین ها و مواد معدنی سودمندی است که به مادر باردار و رشد متناسب جنین کمک زیادی می کند، پس مصرف این دانه سودمند را در دوران بارداری فراموش نکنید!            

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *