کینوا و بروکلی پخته شده

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا و بروکلی پخته شده :

 

مواد لازم :

کینوا ………………………. یک دوم پیمانه

شیر ………………………. یک دوم پیمانه

آب ………………….. یک دوم پیمانه

بروکلی ……………….  به مقدار لازم

قارچ خرد شده ……. به مقدار لازم

پنیر چدار ……………. به مقدار لازم

نمک دریا و فلفل ………. به مقدار لازم

تخم مرغ …………….. ۱ عدد

طرز تهیه :

داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط به مدت ۵ دقیقه بروکلی و قارچ را سرخ کنید. کینوا را داخل آب و شیر بپزید و حرارت را کم کنید تا کاملا جذب کینوا شود. در آخر تمامی مخلوط ها را به ماهیتابه اضافه کنید و پنیر چدار را روی آن رنده کنید و اجازه دهید تا پنیر آب شود. برای سرو کردن، مخلوط را داخل بشقاب کشیده و روی آن تخم مرغ آبپز را قرار دهید و میل کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *