کینوا تنوری

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

آب…………………..۱٫۵ فنجان

کینوا…………………….۳/۴ فنجان

تخم مرغ……………….۲ عدد

سفیده تخم مرغ…………………۲ عدد        

کدو سبز قطعه قطعه شده………………۱ فنجان

پنیر (ترجیحاً سوئیسی) قطعه قطعه شده………………۱ فنجان

ژامبون یا کالباس…………………….۱ فنجان

جعفری خرد شده……………………..۱/۴ فنجان

پنیر پارمیزان رنده شده…………………۲قاشق غذا خوری

فلفل سیاه…………………….۱/۴ غذا خوری

طرز تهیه:

۱- فر را از قبل تا دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

۲- کینوا را در آب بریزید تا بجوشد سپس حرارت را کم کنید تا موقعی که کینوا نرم و آب تبخیر شود. (حدود ۱۵-۲۰ دقیقه)

۳- کینوا، تخم مرغ، کدو سبز، ژامبون، جعفری، پنیر پارمیزان و فلفل را در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید و تا موقعی که به طور کامل با هم ترکیب شوند ادامه دهید، سپس در ظرف مافین  بریزید.

۴-مخلوط را در فر بگذارید تا موقعی که طلایی رنگ شود. (حدود ۳۰ دقیقه) حداقل ۵ دقیقه بگذارید خنک شود. به صورت گرم یا سرد سرو شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *