کینوا با طبخ لاتینی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کینوا با طبخ لاتینی:

 

مواد لازم :

کینوا ……………………… ۱فنجان

روغن کانولا …………… ۲ قاشق چایخوری

پیاز خرد شده ……….. ۱ عدد

فلفل تند ……………….. ۱ عدد

سیر ………………………. ۲ حبه

آب مرغ و سبزیجات ……………….. به مقدار لازم

گشنیز خرد شده ……. سه چهارم فنجان

پیازچه خرد شده ……. یک دوم فنجان 

آبلیمو …………………….. ۲ قاشق غذاخوری

نمک دریا ……………………… یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

کینوا را به مدت ۵ دقیقه روی حرارت ملایم بپزید. پیاز را به مدت ۳-۲ دقیقه تفت دهید تا طلایی رنگ شود، سپس فلفل و سیر را به آن اضافه کنید نیم ساعت منتظر بمانید. کینوا و آب مرغ و سبزیجات را به مواد اضافه کنید و ۲۵-۲۰ دقیقه منتظر بمانید تا آب مرغ کاملا جذب کینوا شود. در آخر با گشنیز، پیازچه، آبلیمو و نمک دریا مخلوط کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *