کوکو لوبیا سبز

مطلب را به اشتراک بگذارید

کوکو لوبیا سبز

مواد لازم 
لوبیا سبز …………………… ۱ کیلو ( ۳۱۰ کالری)
روغن زیتون ………………… ۷۰ گرم ( ۶۳۰ کالری )
تخم مرغ متوسط …………… ۸ عدد ( ۶۲۴ کالری)
نمک ………………………… به مقدار کافیطرز تهیه 
لوبیا سبز را شسته و به اندازه یک سانتی متر خرد کنید ،سپس آن را با کمی آب و کمی نمک و با شعله آرام ، حدود بیست دقیقه بپزید تا آب آن جمع شود.

تخم مرغ ها را در یک ظرف بشکنید و کاملاً مخلوط کرده و به خوبی بزنید تا سفیده و زرده یکسان شوند. سپس آن را با لوبیا پخته شده مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید تا لوبیا له نشود . ۵۰ گرم از روغن زیتون را در یک تابه ریخته و داغ کنید .مایع آماده شده را درون روغن بریزید . توجه داشته باشید که قبل از ریختن ، حدود یک دقیقه آنرا به آرامی مخلوط کنید تا مایع یک دست باشد. پس از گذشت پنج دقیقه از شعله پوش استفاده کنید و درب تابه را در یک پارچه تمیز بپیچید و بر روی تابه قرار دهید و اجازه دهید تا به آرامی کوکو آماده شود . پس از گذشت بیست دقیقه کو کو را به دلخواه برش دهید و برگردان نمایید و ماباقی روغن زیتون را که ۲۰ گرم می باشد را به آن افزوده و اجازه دهید حدود پانزده دقیقه دیگر نیز بپزد.

این کوکو خوشمزه برای چهار الی پنج نفر کافیست.

این غذای خوشمزه برای همه افراد با هر چهار گروه خون O A B AB مناسب می باشد.
به دلخواه می توانید تعداد تخم مرغ را کم یا زیاد نمایید.

کالری این کوکو …………… ۱۵۶۴

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *