کوکو سبزی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کوکو سبزی

 مواد لازم 
سبزی کوکو خرد شده …………… ۱ کیلو ( حدود ۳۰۰ کالری)
روغن زیتون ………………………… ۷۰ گرم ( ۶۳۰ کالری )
تخم مرغ متوسط ………………….. ۶ عدد ( ۴۶۸ کالری)
نمک ……………………………….. به مقدار کافی

طرز تهیه 
ابتدا ۶ عدد تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و کاملاً مخلوط کرده و به خوبی بزنید تا سفیده و زرده یکسان شوند. سپس آن را با سبزی و نمک مخلوط کنید و مجدداً به خوبی بزنید. ۵۰ گرم از روغن را در یک تابه ریخته و داغ کنید .مایع آماده شده را درون روغن بریزید . توجه داشته باشید که قبل از ریختن ، حدود یک دقیقه دوباره آن را بزنید تا مایع یک دست باشد. پس از گذشت پنج دقیقه از شعله پوش استفاده کنید و درب تابه را در یک پارچه تمیز بپیچید و بر روی تابه قرار دهید و اجازه دهید تا به آرامی کوکو آماده شود . پس از گذشت نیم ساعت کوکو  را به دلخواه برش دهید و برگردان نمایید و ماباقی روغن زیتون را که ۲۰ گرم می باشد را به آن افزوده و اجازه دهید حدود پانزده دقیقه دیگر نیز بپزد.

این کوکو خوشمزه برای چهار الی پنج نفر کافیست. برخی از هموطنان ما از زرشک و گردو در کوکو استفاده می کنند.

این غذای خوشمزه برای همه افراد با هر چهار گروه خون O A B AB مناسب می باشد.
به دلخواه می توانید میزان تخم مرغ را کم یا زیاد نمایید.

کالری این کوکو …………… ۱۳۹۸

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *