کوفته ریزه (سر گنجشکی)

مطلب را به اشتراک بگذارید

کوفته ریزه (سر گنجشکی)

مواد لازم :
گوشت چرخ کرده بدون چربی……….۵۰۰ گرم (۹۵۰ کالری)
(گوشت گوساله یا گوسفند)
سیب زمینی………………………..۳۰۰ گرم (۲۳۱ کالری)
گوجه فرنگی……………………….. ۲۰۰ گرم (۳۶ کالری)
پیاز………………………………….. ۴۰۰ گرم (۱۶۸ کالری)
روغن زیتون…………………………. ۸۰ گرم (۷۲۰ کالری)
ریحان و مرزه خشک………………به مقدار کافی
زردچوبه…………………………….به مقدار کافی
نمک دریا………………………………..به مقدار کافی
طرز تهیه :

۲۰۰ گرم پیاز را رنده کرده و با کمی زردچوبه و نمک دریا، به همراه گوشت چرخ شده مخلوط کنید و کمی ورز دهید. ماباقی پیاز را (۲۰۰ گرم) نیز خلال کرده و در روغن زیتون تفت دهید. پیاز که نیم سرخ شد، گوشت آماده شده را قلقلی ریز کرده و با پیاز تفت دهید. قابلمه ای را بر روی شعله قرار داده و آب آن که جوش آمد گوشت و پیاز را در آن بریزید و یک عدد لیمو عمانی را خرد کرده، هسته های آن را جدا نموده و به آن بیافزایید. گوجه فرنگی را نیز رنده کرده و به آن اضافه کنید. پس از گذشت یک ساعت، سیب زمینی را که به اندازه حبه قند درشت خرد کرده اید را به آن اضافه نمایید. بنا بر سلیقه خودتان می توانید ریحان و مرزه خشک را نیز به همراه سیب زمینی به غذا بیافزایید. غلظت و شوری غذا را به دلخواه تنظیم نمایید. این غذای خوشمزه برای چهار تا پنج نفر کافیست.

گوشت گوسفند برای دارندگان گروه خون A مناسب نیست و گوشت گوساله نیز برای دارندگان گروه خون A و AB مناسب نمی باشد. گوجه فرنگی برای دارندگان گروه خون A و B مناسب نیست و بهتر است از رب گوجه فرنگی استفاده شود.

سیب زمینی نیز برای دارندگان گروه خون A و O مناسب نمی باشد.

کالری این غذا …………. ۲۱۰۵

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *