کلوچه چاودار و موز

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد مورد نیاز:

  • دو و نیم فنجان موز رسیده
  • سه چهارم فنجان شکر
  • سه چهارم فنجان روغن زیتون
  • سه عدد تخم مرغ
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • سه چهارم فنجان آرد چاودار
  • یک قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک دریا

طرز تهیه:

ابتدا فر را تا ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید سپس در یک سینی ۱۲ ردیف لیوان های کاغذی مخصوص کلوچه را قرار دهید. سپس موز، شکر، روغن، تخم مرغ و وانیل را در یک مخلوط کن با یکدیگر به خوبی مخلوط کنید.

در مرحله بعد آرد، نمک و جوش شیرین را به مخلوط حاصل اضافه کنید. سپس خمیر به دست آمده را در لیوان های کاغذی بریزید و به مدت ۱۵ تا ۱۸ دقیقه بپزید تا کلوچه ها ترد و رنگ قهوه ای به خود بگیرند.

کلوچه های شما بعد از سرد شدن آماده سرو هستند. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *