کلم پلو شیرازی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کلم پلو شیرازی

  • مواد لازم :
  • برنج……………………………………… نیم کیلو
  • کلم قمری…………………………………. دو عدد
  •  ریحان…………………………………….۲۰۰ گرم
  • مواد لازم برای کوفته قلقلی :
  • گوشت چرخ کرده………………………… ۲۵۰ گرم
  • آرد نخودچی……………………………… دو قاشق غذاخوری 
  • پیاز رنده شده…………………………….. یک عدد
  • زردچوبه…………………………………. دو قاشق مرباخوریطرز تهیه :

    گوشت و پیاز و آرد نخودچی و زرچوبه و نمک را مخلوط کرده و خوب ورز میدهیم. سپس به اندازه فندق قلقلی کرده و در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم . کلم را به صورت خلال درآورده و سرخ می کنیم تا طلایی شود. پیاز را نیز خلال کرده و آن را به صورت طلایی در آورده و کلم و کوفته سرخ شده را به آن افزوده و کمی زردچوبه اضافه می کنیم تا خوش رنگ شود. کمی آبغوره و آبلیمو و نمک به آن افزوده تا به خورد مواد رفته و طعم دار شود. سبزی ها را خرد می کنیم. برنج را که از قبل خیس کرده ایم بعد از کمی پختن، سبزی را اضافه کرده و مانند سبزی پلو آبکش می کنیم. اگر به آب برنج کمی زردچوبه بزنیم بسیار خوشرنگ می شود.

    هنگام دم کردن برنج ، موادی که از قبل آماده کرده ایم لابه لای برنج قرار داده و برنج را دم می کنیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *