کلسیم دانه چیا و مبارزه با پوکی استخوان در دوران بارداری

مطلب را به اشتراک بگذارید

کلسیم دانه چیا و مبارزه با پوکی استخوان در دوران بارداری

 کلسیم یک ماده مغذی مهم و مورد نیاز برای عملکرد اعضای بدن است که شامل کارکرد مناسب قلب، ماهیچه ها و اعصاب می باشند که این عوامل در دوران بارداری بسیار حائز اهمیت هستند. اگر به میزان کافی کلسیم دریافت نشود، باعث ایجاد پوکی استخوان در دوران بارداری و یا حتی بعد از آن می شود.

پوکی استخوان یک بیماری شایع است که به راحتی می تواند باعث شکسته شدن استخوان های نازک و شکننده در دوران بارداری و پس از آن شود. افراد مبتلا به پوکی استخوان دارای توده استخوانی کم هستند و این توده استخوانی کم می تواند باعث شکستگی استخوان به خصوص در زنان باردار شود، به همین دلیل مصرف دانه چیا در رژیم غذایی برای زنان باردار توصیه می شود.

دانه چیا ارگانیک ۲۵۰ گرمی

دانه چیا ارگانیک

نیاز کودکان به کلسیم:

ما یک بار شانس داشتن استخوان هایی محکم و با استقامت را داریم و آن، دوران کودکی و نوجوانی می باشد. کودکانی که زندگی خود را با مصرف کلسیم به اندازه کافی شروع می کنند، شرایط داشتن استخوان های محکم را برای خود ممکن می سازند و این مسأله آن ها را از خطر پوکی استخوان و شکستگی در امان نگه می دارد. پس، مصرف دانه چیا در وعده های غذایی کودکان بسیار با اهمیت است زیرا دانه چیا دارای کلسیم بسیار بیشتری نسبت به فراورده های لبنی به خصوص شیر است.

  • کودکان به ازای بالا رفتن سن خود به کلسیم بیشتری برای رشد استخوان ها پیدا می کنند.

کودکان بین ۱ تا ۳ سال: ۷۰۰ میلی گرم کلسیم درروز (۲ تا ۳ وعده)

کودکان بین ۴ تا ۸ سال: ۱۰۰۰ میلی گرم کلسیم در روز (۲ تا ۳ وعده)

کودکان و نوجوانان بین ۹ تا ۱۸ سال: ۱۳۰۰ میلی گرم کلسیم در روز (۴ وعده)

 عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *