کرم بستنی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کرم بستنی


مواد لازم :‏
بستنی وانیلی………………………………. ۱ لیتر‎
خامه صبحانه……………………………… ۲۵۰ گرم‎
ژله با طعم دلخواه…………………………. ۱ بسته‎
آب جوش…………………………………… یک و نیم لیوان
پودر ژلاتین………………………………… یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه :‏
مرحله ۱ – ژله را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.

مرحله ۲ – بستنی و خامه را با یکدیگر مخلوط کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود.

مرحله ۳ – ژله را روی مواد ریخته و دوباره کمی با همزن بزنید تا مخلوط شوند.

مرحله ۴ – پودر ژلاتین را در یک سوم لیوان آب سرد ریخته و روی حرارت غیر مستقیم گذاشته تا شفاف شود سپس به مخلوط بالا اضافه کنید. (در این مرحله به دلخواه می توانید از خرده های میوه هم طعم با ژله در دسر استفاده کنید)

مرحله ۵ – کرم را در قالب مورد نظر ریخته و در یخچال گذاشته تا کاملا ببندد، سپس دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده و با خامه فرم گرفته، میوه یا کمپوت تزیین نمایید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *