کدو شکم پر با بلغور جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

کدو شکم پر با بلغور جو دوسر

 

مواد لازم :

  • کدو …………………. ۲ عدد
  • بلغور جو دوسر پخته شده ………………… ۲ فنجان
  • روغن زیتون ………………….. ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده …………………. ۱ عدد
  • سیر خرد شده ……………….. ۲حبه
  • قارچ خرد شده ……………….. نصف فنجان
  • آویشن خرد شده …………….. ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان ………………….. نصف فنجان
  • نمک دریا و فلفل …………………. به مقدار لازم

طرز تهیه :

ابتدا کدو ها را از وسط نصف کنید و داخل ماهیتابه با اضافه کردن یک قاشق غذا خوری روغن زیتون تفت دهید سپس برای آماده کردن مواد داخل کدو، بلغور جو دوسر، قارچ خرد شده، پیاز ها را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آماده شوند سپس آویشن، نمک دریا و فلفل را برای طعم دار کردن مواد اضافه کنید. بعد از آماده شدن مخلوط داخل کدو ها را پر کنید و روی آن را با پنیر پارمزان تزئین کنید و داخل فر در دمای ۱۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید تا پنیرها طلایی رنگ شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *