کتلت اسفناج با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کتلت اسفناج با کینوا :

 

مواد لازم :

کینوا ………………………. ۱ فنجان

روغن زیتون………………. یک و نیم قاشق چایخوری

پیاز خرد شده …………. ۱ فنجان

سیر خرد شده ………… ۱ قاشق غذاخوری

آب سبزیجات ……………….. ۱ و نیم فنجان

اسفناج …………………………. ۲ فنجان

پنیر بز…………………………  یک دوم فنجان

پودر سوخاری ……………. یک دوم فنجان

نمک دریا و فلفل ………………. به مقدار لازم

تخم مرغ …………………. ۲ عدد

طرز تهیه :

روغن را به ماهیتابه اضافه کنید و پیاز ها را درون آن تفت دهید تا طلایی شود. کینوا را به پیاز ها اضافه کنید و ۵ دقیقه هم بزنید، سپس سیر را اضافه کنید و ۳۰ ثانیه دیگر تفت دهید. آب سبزیجات را به کینوا اضافه کنید و تا زمانی که آب کاملا جذب شود صبر کنید.بعد از آماده شدن به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود. مخلوط کینوا را با اسفناج، پنیر بز و ادویه جات به خوبی مخلوط کنید و به شکل توپ در بیاورید و به تخم مرغ و سپس پودر سوخاری بزنید. در آخر داخل ماهیتابه با چنگال سطح آنها را صاف کنید و سرخ کنید و نوش جان کنید!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *