کاهش کلسترول با دانه چیا

مطلب را به اشتراک بگذارید

کاهش کلسترول با دانه چیا

با وجود اندازه ریز دانه چیا، یک مواد مغذی متراکم و غذای فوق العاده به حساب می آید. دانشمندان بر این باوراند که با خوردن غذاهای چرب و حاوی کلسترول بالا، به سرعت کلسترول خون بالا می رود. تحقیقات انجام شده نشان می دهد که، افزودن دانه چیا به یک رژیم غذایی کامل، به کاهش کلسترول خون کمک شایانی می کند.

کاهش کلسترول با بلغور جو دو سر:

مطالعات زیادی درباره مواد غذایی حاوی فیبر محلول برای کاهش کلسترول خون وجود دارد. یکی از این مطالعات درباره استفاده از رژیم غذایی حاوی ۳ گرم بلغور جو دو سر است که به طور چشم گیری به کاهش کلسترول بد خون کمک می کند.

  • سعی کنید به وعده های غذایی خود یک قاشق چایخوری دانه چیا برای از بردن کلسترول اضافه کنید.

دانه چیا ارگانیک ۲۵۰ گرمی

دانه چیا ارگانیک

زردچوبه اُرگانیک برای آرتروز:

در جنوب غربی هند، از زردچوبه به دلیل طبع گرم و تلخ آن، استفاده زیادی می شود. یکی از موارد درمانی استفاده از زردچوبه، کمک به کاهش التهاب است. زردچوبه هم چنین برای بهبود عملکرد مغز و جلوگیری از آلزایمر نقش بسزایی دارد. با افزودن فلفل سیاه به زردچوبه و استفاده آن ها در غذا، باعث افزایش سیستم دفاعی بدن می شود. 

یکی از خواص مهم زردچوبه اُرگانیک، جلوگیری از آرتروز می باشد. در واقع، یک مقاله منتشر شده در مجله Food and Chemical Toxicology درباره خواص زردچوبه در مبارزه با انواع بیماری ها و ویروس ها توضیح می دهد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *