کالری سبزیجات

کالری سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

کالری سبزیجات

 

سبزیجات

نوع

میزان کالری
نوع
میزان کالری

اسفناج خام

(۱۰۰ گرم)

۲۳ برگ چغندر خام

(۱۰۰ گرم)

۲۲

بادمجان پخته

(۱۰۰ گرم)

۳۵ بروکلی خام

(۱۰۰ گرم)

۳۲
بادمجان خام

(۱۰۰ گرم)

۲۴ پیاز خام

(۱۰۰ گرم)

۴۲

برگ چغندر

پخته

(۱۰۰گرم)

۲۷ پیازچه

(۱۰۰ گرم)

۳۲
رازیانه

(۱۰۰ گرم)

۳۱ سرخس

(۱۰۰ گرم)

۳۴

تربچه

(۱۰۰ گرم)

۱۶ زردک

(۱۰۰ گرم)

۷۵
تره فرنگی

(۱۰۰ گرم)

۶۱ زیتون سبز

(۱۰۰ گرم)

۱۴۵

جعفری

(۱۰۰ گرم)

۱۴ زیتون مشکی

(۱۰۰ گرم)

۲۳۳
سیب زمینی خام

(۱۰۰ گرم )

۷۷ سیب زمینی آب پز

(۱۰۰ گرم)

۸۷

ذرت آب پز

(۱۰۰ گرم )

۹۴ سیب زمینی سرخ کرده

(۱۰۰ گرم)

۳۱۹
سیب زمینی شیرین خام

(۱۰۰ گرم )

۸۶ سیب زمینی شیرین پخته شده

 بدون پوست

(۱۰۰ گرم)

۷۶

ریواس

(۱۰۰ گرم)

۲۱ سیرخام

(۱۰۰ گرم)

۱۴۹
زنجبیل

(۱۰۰ گرم)

۸۰ فلفل دلمه ای متوسط

(۱۰۰ گرم)

۲۴

قارچ سفید خام

(۱۰۰ گرم)

۲۲

 

کاسنی

یک لیوان (۳۰ گرم)

۷

کلم پیچ خام

(۱۰۰ گرم)

۳۶ کدو حلوایی

(۱۰۰ گرم)

۳۴

کلم قرمز خام

(۱۰۰ گرم)

۲۴ گوجه فرنگی متوسط

(۱۰۰ گرم)

۱۸

کلم قمری خام

(۱۰۰ گرم)

۲۷ گل کلم خام

(۱۰۰ گرم)

۲۵

کاهو

(۱۰۰ گرم)

۱۷ گشنیزخام

(۱۰۰ گرم)

۲۳

کرفس خام

(۱۰۰ گرم)

۱۴ مارچوبه

(۱۰۰ گرم)

۲۲
موسیر

یک قاشق چای خوری

(۲ گرم)

۱ نخود فرنگی خام

(۱۰۰ گرم)

۱۸

کلم فندقی خام

(۱۰۰ گرم)

۴۳ کلم سفید

(۱۰۰ گرم)

۲۷

شوید خام

(۱۰۰ گرم)

۴۳ شاهی

(۱۰۰ گرم)

۳۲

هویج  خام

(۱۰۰ گرم)

۴۱ برگ خردل

(۱۰۰ گرم)

۲۶

فلفل قرمز

متوسط

(۱۰۰ گرم)

۴۰ کدو سبز خام

(۱۰۰ گرم)

۱۶
خیار

(۱۰۰ گرم )

۱۵ کلپ

(۱۰۰ گرم )

۴۳

جلبگ دریائی

(۱۰۰ گرم )

۴۳ فلفل تند خام

(۱۰۰ گرم )

۴۰
کنگر فرنگی خام

(۱۰۰ گرم )

۴۷ کنگر فرنگی پخته

(۱۰۰ گرم )

۵۳

بامیه خام

(۱۰۰ گرم )

۳۱ بامیه پخته

(۱۰۰ گرم )

۲۲

شلغم خام

(۱۰۰ گرم )

۲۸ شلغم پخته

(۱۰۰ گرم )

۲۲

ساقه بامبوخام

(۱۰۰ گرم )

۲۷ ساقه بامبو پخته

(۱۰۰ گرم )

۱۲

ترب سفید خام

(۱۰۰ گرم )

۱۸ ترب پخته

(۱۰۰ گرم )

۱۷

ریحان

(۱۰۰ گرم )

۲۷ نعناع خام

(۱۰۰ گرم )

۴۴

قاصدک

(یک لیوان )

(۵۰ گرم)

۲۵  

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *