کاری مرغ تایلندی

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم: ‎
ﺷﻴﺮ ﻧﺎرﮔﻴﻞ ‏………………………..۵۰۰ ﮔﺮم
ﺳﻴﻨﻪ ﻣﺮغ ﺧﺮد ‏ﺷﺪه ………………‏۴۰۰ ﮔﺮم
نخودفرنگی………………………….‏۱۰۰ گرم
ﺑﺮگ رﻳﺤﺎن ‏………………………….‏۲۰ گرم
ﺑﺎدمجان……………………………..‏۴ ﻋﺪد  ‏
ﺑﺮگ ﺑﻮ ‏………………………………‏۴ ﻋﺪد
ﭼﻴﻠﻲ سبز ﺧﺮد ‏ﺷﺪه ‏……………..‏۱ ﻋﺪد
سس ﻛﺎری ‏…………………………‏۴ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
روﻏﻦ زیتون………………………….‏۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری ‏
سس سویا…………………………‏۱ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬاﺧﻮری
شکر………………………………..‏½ قاشق غذاخوری
طرز تهیه ‏‎‎

‎روﻏﻦ زیتون را در تابه ﮔﻮدی داغ ﻛﺮده و سسﻛﺎری را ﺑﻪ ﻣﺪت ۱ دﻗﻴﻘﻪ ﺗﻔﺖ دﻫﻴﺪ‎.‎ﺷﻴﺮ ﻧﺎرﮔﻴﻞ را اﺿﺎﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ ﺗﺎ ﺑﺠﻮﺷﺪ‎.‎ بادمجان‌ها ‏را خلالی خرد کرده و تفت بدهید‎.‎ﻣﺮغ، ﺑﺎدﻣﺠﺎن و ﺑﺮگ ﺑﻮ را اضافه کنید‎.‎ ﺑﺎ ﺷﻜﺮ و ﺳﺲ ﻣﺎﻫﻲ غذا را ﻃﻌﻢ دﻫﻴﺪ. ﺑﻌﺪ از آن ﻛﻪ ‏ﻣﺮغ ﺑﻪ ﺧﻮبی ﭘﺨﺖ، رﻳﺤﺎن و ﭼﻴﻠﻲ را اضاﻓﻪ ﻛﻨﻴﺪ‎.‎با ﺑﺮﻧﺞ ﺳﺮو ﻛﻨﻴﺪ‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف بادمجان برای دارندگان گروه خونی O بلامانع، گروه خونی A مضر، و برای گروه خونی B و AB سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *