کاربرد های جوش شیرین در زیبایی

مطلب را به اشتراک بگذارید

کاربرد های جوش شیرین در زیبایی

جلوگیری از ایجاد لکه و بوی بد ناشی از عرق

 

کمی جوش‌شیرین را با آب مخلوط کنید تا به صورت یک خمیر مرطوب در‌بیاید‌،‌سپس این دئودورانت کاملا طبیعی را به زیر‌بغل خود بزنید‌.

تمیز کردن مو

 

هر چند وقت یکبار‌، موهای سر نیاز به فراغت از تجمع محصولات بهداشتی دارند‌. برای این کار کمی جوش‌شیرین به شامپوی خود اضافه کنید و مثل همیشه از آن استفاده کنید‌. این کار به محصولات شما فرصت می‌دهد تا بتوانند آنگونه که باید و مثل روز اول کار کنند.

سفید کردن دندان

 

دکتر جسیکا امرلی‌، صاحب مطب دندانپزشکی Sugar Fixدر شیکاگو می‌گوید‌:‌‌ “برای ساختن محلول سفید‌کننده دندان‌، یک قاشق غذا‌خوری جوش‌شیرین را با ۵ قطره هیدروژن پراکساید در ظرف کوچکی بریزید تا به شکل خمیری غلیظ در بیاید‌. در صورت لزوم چند قطره آب اضافه کنید.” مخلوط را به طور مساوی با مسواک به همه دندانهایتان بزنید و بعد از ۵ دقیقه آن را با خمیردندان معمولی و آب بشویید‌. برای گرفتن نتیجه بهتر‌، این کار را هفته‌ای یکبار انجام دهید‌. امرلی می گوید‌:‌” اگر از نتیجه حاصله ناراضی بودید‌، مخلوط را ۱۰ دقیقه روی دندانهایتان نگه‌دارید. اما بیش از این مقدار نه‌، زیرا بیش از حد ماندن آن باعث حساس شدن دندانها می شود.”‌

کوتیکل ناخنتان را احیا کنید‌!

 

آیا این مدت از ژل‌های مانیکور بسیاری استفاده کرده‌اید‌؟ آیا دور ناخنتان شبیه میدان جنگ شده است‌؟ با مخلوط کردن آب گرم و جوش‌شیرین خمیری درست کنید تا با مالیدن آن به محل رویش ناخن خود‌، باعث نرم‌شدن پوست آن شوید‌. اگر خمیر زیاد آمد‌، می‌توانید آن را به سایر قسمت های دستتان بزنید‌.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *