ژیگو

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
ران گوسفند ………………………… ۱ عدد (در حدود ۲ کیلو گرم)
سیر ………………………………. ۱۰ حبه 
نعناع و ترخان ………………….. ۱۰۰ گرم
روغن زیتون ……………………… ۱۰۰ گرم
کره …………………………….. ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل …………………….. به میزان لازم
هویج متوسط پخته شده …………….. ۱ عدد
لوبیا سبز پخته شده ……………….. ۱۰۰ گرم
نخود سبزپخته شده ……………….. ۱۰۰ گرم

لوبیا سفید پخته شده………………… ۱۰۰ گرم

طرز تهیه :

استخوان های انتهای ران و استخوان سر ماهیچه را قطع می کنیم. میتوانیم از قصاب بخواهیم که آن را آماده کند، گوشت را می شوییم، خشک می کنیم. سطح گوشت را با کارد سوراخ های عمیقی می نمائیم. سیر را پوست کنده و در گوشت فرو می کنیم. روغن مایع را در قابلمه مناسبی می ریزیم. ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا روغن داغ شود. ران را در قابلمه می گذاریم، در آن را می بندیم، گاهی آن را زیر و رو می نمائیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود و دو طرف گوشت سرخ گردد. نکته حساس در طبخ ژیگو آن است که گوشت نباید به شکل گوشت آبپز درآید. بعد از سرخ شدن کم کم از کنار ظرف آب در آن می ریزیم. چند حبه سیر و نعناع و ترخان را بدون خرد کردن کنار ظرف ژیگو می ریزیم، می گذاریم ژیگو پخته شود .
وقتی گوشت آماده شد، باید کمی آب که در حقیقت سس گوشت است داشته باشد. دسته سبزیجات را از ظرف خارج می نمائیم. کره را روی سبزیجات پخته می ریزیم، می گذاریم آب شود و جذب سبزیجات گردد. ژیگو را در دیس قرار می دهیم. چند حلقه از آن را می بریم، کنار قطعه درسته می گذاریم. سبزیجات پخته شده را اطراف ژیگو می ریزیم و سس را روی آن می دهیم.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *