ژله بستنی در پوست پرتقال

مطلب را به اشتراک بگذارید

ژله بستنی در پوست پرتقال


مواد لازم :‏
ژله پرتقال……………………………. ۱ بسته‎
پرتقال………………………………… ۲ عدد‎
آب جوش…………………………….. ۱ لیوان‎
بستنی وانیلی………………………… یک و نیم لیوان
طرز تهیه‎ ‎‏ :‏
مرحله ۱ – پرتقال ها را شسته و سپس از وسط نصف کنید، داخل آن ها را با قاشق یا دست خارج کنید و کنار بگذارید.

مرحله ۲ – ژله را در آب جوش حل کرده و بعد از اینکه از داغی افتاد بستنی را که قبلا کمی زده اید تا یکدست شود به آن اضافه کنید و در یخچال بگذارید تا کمی غلیظ شود.

مرحله ۳ – پرتقال های از پوست خارج کرده را با ژله مخلوط کنید.

مرحله ۴ – داخل پوست پرتقال ها را با ژله پر کرده و برای ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید سپس سرو نمایید.

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف پرتقال برای دارندگان گروه خونی B بلامانع و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *