چیکن ماسلا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎: ‎
فیله ران مرغ …………………………..‏ ۵۰۰ گرم
گوجه‌فرنگی ……………………………‏ ۴۰۰ گرم
برگ اسفناج …………………………… ‏۷۵ گرم
خامه …………………………………… ‏¾ پیمانه
برگ گشنیز تازه ………………………..‏ ¼ پیمانه
پیاز کوچک ………………………………‏ ۱ عدد
سیر ……………………………………..‏ ۴ حبه
ادویه گرام ماسالا ……………………….‏ ۱ قاشق ‏مرباخوری
روغن زیتون ………………………………‏ ۱ قاشق غذاخوری
ماست ساده ……………………………. برای سرو غذا
طرز تهیه ‏‎:‎

‎پیاز را ریز خرد کنید‎ .‎فیله ران مرغ را شسته و به تکه‮های ۲ سانتی‮متری خرد کنید.‏ گوجه‌فرنگی را ابتدا فیله کنید، سپس داخل ‏غذاساز آن را پوره کنید یا رنده کنید .‏

روغن زیتون را در تابه‮ای بزرگ و مخصوص سرخ کردنی روی شعله متوسط داغ کنید. ‏پیاز را افزوده و برای ۳ تا ۴ دقیقه سرخ ‏کنید تا نرم شود. مرغ را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه روی حرارت هم ‏بزنید تا قهوه‮ای رنگ شود. ‏‎‎۲ ‎حبه سیر رنده‌ شده و ادویه گرام ‏ماسالا را اضافه کنید. مواد را برای ۱ دقیقه هم بزنید تا عطر آنها بلند شود‎.‎

‎گوجه‮فرنگی خردشده و خامه را اضافه کنید. مواد را به جوش بیاورید. ‏شعله را کم کنید. گهگاهی هم بزنید تا ۰۱ دقیقه که مرغ‮ها ‏کاملا بپزنند.‏ اسفناج را اضافه کنید؛ برای ۲ دقیقه آن را هم بزنید تا اسفناج‮ها آب خود را از دست بدهند و پژمرده شوند. برنج را ‏‏بین کاسه‮ها تقسیم کنید و روی آن مخلوط مرغ و گشنیز بریزید‎‏.‏‎

غذا را با ماست سرو کنید‎. این غذا را می‌توانید با نان یا برنج سرو و نوش جان کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف مرغ برای دارندگان گروه خونی O و A بلامانع، و برای گروه خونی B و AB مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *