چیپس ترتیلا

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :
نان ترتیلا تکه شده …………………………… ۱۲ عدد
روغن سرخ کردنی ………………………….. ۱ پیمانه
نمک ……………………………………………. به میزان لازم
طرز تهیه :
برای تهیه چیپس ترتیلا، ابتدا روغن را در یک تابه بزرگ بریزید و روی حرارت بگذارید تا به خوبی داغ شود. تکه های کوچک نان را در روغن داغ بیندازید تا ترد شود. آن ها را از روغن خارج نموده و بر روی یک حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود. برای طعم و مزه بهتر، در حالی که گرم هستند، کمی نمک بر روی آن ها بپاشید. در کنار آن می توانید از سس سالسا استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *