چه کسانی در معرض زخم معده هستند؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

یک فوق تخصص گوارش و کبد ضمن تشریح علایم و نشانه‌های زخم معده، از تمام افرادی که دارای سابقه خانوادگی سرطان معده هستند خواست برای اطمینان از سلامتشان و پیشگیری از این بیماری، آزمایش‌ها و معاینات لازم را در دستور کار جدی قرار دهند.
توده‌های معده در صورت افزایش تکثیر سلول‌های مخاطی به صورت خوش خیم یا بدخیم ایجاد می‌شوند. البته توده‌های خوش خیم بدون خطرند به ویژه اگر خونریزی هم نداشته باشند نیاز به اقدام خاصی نیست.
توده‌های بدخیم معده به رغم عدم خونریزی، نیاز به نمونه برداری و فرستادن به آسیب شناسی دارند و در صورت تأیید بدخیمی عمل جراحی انجام می‌شود.
تومورهایی که پیش زمینه بدخیمی داشته باشند تبدیل به بدخیمی های معده می شوند که شایع ترین نوع آن آدنوکارسینوم است.
برای نمونه در برخی مناطق شیوع این بیماری بیشتر است و با قرار گرفتن در آن محیط میزان ابتلا به آن هم افزایش می یابد.
همچنین وجود سرطان‌ های معده در برخی اقوام و افراد شیوع بیشتری دارد. از این رو شانس ابتلای آنان به پولیپ‌های معده نیز افزایش می یابد.
استعمال دخانیات به ویژه سیگار و مصرف غذاهایی که در یخچال نگهداری نمی شوند فرد را مستعد ابتلا به این بیماری می‌کند.
این زخم‌ها درصورت درمان نشدن تمایل به بدخیمی پیدا می کنند ضمن این که بسیار هم شایع هستند.
این بیماری در افراد جوان شیوع بالایی ندارد و معمولأ بعد از ۴۰ سالگی شایع می شوند.
وی درباره علائم این بیماری خاطرنشان کرد: ضعف و بی حالی- کاهش وزن – بی‌اشتهایی – تهوع و استفراغ و در موارد پیشرفته به صورت خونریزی فوقانی، خونریزی تحتانی و مدفوع سیاه رنگ و بدبو نیز تظاهر می کند.
در صورت وجود افراد مبتلا به سرطان های معده در اقوام درجه یک، بهتر است سایراعضای خانواده برای غربالگری و بررسی‌های لازم بعد از ۴۰ سالگی تحت آندوسکوپی قرار گیرند.
بهتر است مصرف سیگار از زندگی همه حذف شود و مصرف غذاهای تازه فراموش نشود تا هیچ کس گرفتار بیماری‌های خطرناک نشود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *