چرا نمک دریا کم سدیم و یددار OAB

مطلب را به اشتراک بگذارید

چرا نمک دریا کم سدیم و یددار OAB

نمک دریایی به دلیل داشتن مزایای بسیار، از محبوبیت خاصی برخوردار  است. ” مصرف نمک ضروری است و بدون آن نمی توانید زندگی کنید.” اما میزان مصرف نمک مهم است. نمک دریا حدود ۹۰ نوع مواد معدنی مختلف دارد. برخی از مواد معدنی موجود در نمک دریایی برای زندگی ضروری است. امروزه غذاهایی که مردم مصرف می کنند، تمام مواد معدنی ضروری را دریافت نمی کنند.

توجه فرمائید برای رسیدن به سلامتی حتما از نمک کم سدیم یددار دریایی که حدود میزان فلزات سنگین آن بر روی بسته بندی مشخص شده باشد استفاده فرمائید.
در سال های اخیر نمک دریایی به دلیل داشتن خواص بیشتر، نسبت به نمک های دیگر بیشتر مورد استقبال مردم قرار گرفته است. اما این بدان معنا نیست که توده ای از نمک دریایی در تمامی غذاهای خود استفاده کنید، مصرف بیش از حد هر چیزی عوارض جانبی جبران ناپذیری دارد. از این رو سعی کنید تا حتما از نمک دریایی که سدیم آن کم است استفاده نمایید.

متاسفانه میزان مصرف سدیم مردم امروزی بیش از حد بوده و میبایست حدالامکان از مواد غذایی با سدیم کمتر استفاده نمایند تا از ابتلا به بیماری های قلبی،فشارخون و دیابت بدور بمانند.

نمک دریا کم سدیم یددار ۴۰۰ گرمی

کسانی که سدیم بیشتری در طول روز مصرف می کنند، احتمال بیشتری در ابتلا به بیماری هایی همچون امراض قلبی و عروقی، بیماری های کبدی، کلیه و فشار خون بالا دارند. بنابراین عادت استفاده از نمک طعام بسیار بد است.

توجه داشته باشید که هر نمک دریایی دارای سدیم کم نیست و می بایست به آن پتاسیم اضافه شود و ضمن مراحل تولید خاصی تبدیل به نمک دریا کم سدیم گردد. لازم به ذکر است که پتاسیم برای قلب و بدن سودمند بوده و از گرفتگی ماهیچه ها نیز جلوگیری می کند.
نمک دریا OAB تنها نمک دریایی است که کم سدیم بوده و ۴۵% سدیم کمتری دارد، حدود میزان فلزات سنگین آن طبق استانداردهای اروپا و ایران می باشد. میزان فلزات سنگین نمک دریا OAB بر روی بسته بندی ذکر گشته.

خواص نمک دریا کم سدیم و یددار

نمک دریا کم سدیم و یددار OAB به دلیل داشتن ید و سدیم کم برای عملکرد تیروئید مخصوصا کم کاری تیروئید بسیار مفید است، زیرا دارای ید طبیعی است. همچنین بدلیل داشتن سدیم کمتر و ید کافی برای بیماران قلبی و با فشار خون بالا مفید است.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *