پیتزا تخم مرغ فلورانس

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :

خمیر پیتزا ………………………… ۱ عدد
برگ اسفناج خرد شده ……………… ۱ پیمانه
کالباس …………………………….. ۶ ورقه
گوجه فرنگی ورقه شده …………….. ۱۰۰ گرم
سس گوجه فرنگی ………………….. ۱/۲ پیمانه
تخم مرغ …………………………… ۱ عدد

پنیر پیتزا …………………………… ۱۵۰ گرم

طرز تهیه :

برای تهیه پیتزا تخم مرغ فلورانس، ابتدا فر را بر روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد (۴۴۰ درجه فارنهایت) تنظیم کنید.
تابه بزرگی را بر روی حرارت بالا قرار دهید و کالباس را در تابه بریزید و تفت دهید (به مدت ۵ دقیقه) تا زمانی که قهوه ای رنگ شود. اسفناج را اضافه کنید و به مدت ۲-۳ دقیقه یا تا زمانی که نرم شود، حرارت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. سینی مخصوص فر را کمی چرب نموده و خمیر پیتزا را در آن پهن کنید. روی خمیر را با سس پیتزا پوشش دهید و کمی پنیر بپاشید. اسفناج و کالباس تفت داده شده را بر روی خمیر بریزید. تخم مرغ را در وسط پیتزا بشکنید و گوجه فرنگی را اضافه نموده و باقیمانده پنیر را بر روی آن بپاشید. ظرف را در فر به مدت ۸-۱۰ دقیقه قرار دهید تا زمانی که پنیر طلایی قهوه ای شود، سپس آن را از فر خارج نموده و سرو کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *