پیتزای له معجون

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم :‏
گوشت بره لخم، چرخ شده ……………………………..‏۴۵۰ گرم
فلفل دلمه ای سبز نگینی شده ………………………..‏ ½ پیمانه
فلفل دلمه ای قرمز نگینی شده ……………………….. ½ پیمانه
سیر خرد شده ‏………………………………………….‏ ۱ حبه
پیاز ریز خرد شده ……………………………………….. ‏۱ عدد
ریحان تازه خرد شده ‏……………………………………‏ ۱قاشق‌غذاخوری
جعفری تازه خرد شده ………………………………….. ‏½ پیمانه
نعناع تازه خرد شده …………………………………….. ‏۲ قاشق‌غذاخوری
رب گوجه فرنگی غلیظ …………………………………… ‏۶ قاشق‌غذاخوری
گوجه فرنگی گیلاسی …………………………………..‏۴ عدد، دو نیم شده
زیره آسیاب شده ……………………………………….‏ ½ قاشق ‏چایخوری
فلفل پاپریکا ……………………………………………..‏ ½ قاشق ‏چایخوری
تخم گشنیز آسیاب شده ……………………………….‏ ½ قاشق ‏چایخوری
آب لیمو ترش تازه ………………………………………..‏ ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ……………………………………………….‏ ۴ قاشق چایخوری
فلفل قرمز (برای طعم دادن)‏ ……………………………‏ ۱عدد
نمک ……………………………………………………… به میزان لازم
مواد لازم سس سیر :‏
ماست ساده ………………………………………………..‏ ۱ پیمانه
جعفری تازه ریز ‏شده……………………………………….. ‏½ قاشق ‏چایخوری
سیر له شده ………………………………………………..‏ ¼ قاشق ‏چایخوری
نمک …………………………………………………………. به میزان لازم
فلفل سیاه آسیاب شده …………………………………… به میزان لازم
طرز تهیه ‏‎:‎
‎سیر، پیاز، ریحان، جعفری، نعناع، پاپریکا، زیره، گشنیز، فلفل دلمه‌ای نگینی شده، آب لیمو ترش تازه و روغن زیتون را در ‏غذا ساز ‏بریزید آن را روشن کنید تا اندازه‌ای که سبزیجان ریز شوند. گوجه فرنگی‌های دو نیم شده را اضافه کرده ‏ودکمه غذا ساز را فشار ‏دهید تا اندازه‌ای که پوره غلیظی بدست آید‎.‎
‎گوشت بره چرخ کرده را در تابه‌ای که از قبل گرم شده روی شعله کم تفت دهید‎.‎
‎پوره‌ای که در غذاساز آماده شده و رب گوجه فرنگی را به گوشت اضافه کرده و خوب هم بزنید‎.‎
‎مخلوط را هم بزنید تا زمانی که گوشت بره کاملاً پخته شود، ۱۰ تا ۱۵ دقیقه‎.‎
‎فلفل قرمز و نمک را اضافه کرده و هم بزنید‎.‎
‎مخلوط را به ظرف کم عمق منتقل کنید تا خنک شده و به دمای محیط برسد. روی آن سلفون بکشید و یک شب در ‏یخچال نگه ‏دارید‎.‎
‎سس بره را از یخچال بیرون آورده و بگذارید به دمای محیط برسد‎.‎
‎خمیر‎ ‎پیتزای له معجون را که آماده شده روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید‎.‎
سس سیر را به این‌صورت آماده کنید: ماست، جعفری، سیر له شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. خوب هم ‏زده و کنار ‏بگذارید‎.‎
‎فر را از قبل روی دمای ۲۶۰ درجه سلسیوس (۵۰۰‏F ‎)گرم کنید‎.‎
‎سس گوشت بره را هم زده و باقاشق روی خمیر بریزید. آن را نازک تا لبه‌های خمیر پخش کرده و آرام فشار دهید ‏تا به خمیر ‏بچسبد‎.‎
‎پیتزا‌ها را روی کاغذ روغنی روی پایین‌ترین طبقه فر قرار دهید تا زمانی که لبه‌های خمیر کمی قهوه‌ای شود، ۸ تا ‏‏۱۰ دقیقه‎.‎
‎پیتزا‌ها را روی سینی شبکه‌ای فر قرار دهید تا خنک شود. این پیتزا‌ها را می‌توانید در ظرف ضد نفوذ هوا ۳ روز ‏در یخچال و یا ‏‏۳ ماه در فریزر نگه دارید. برای گرم کردن مجدد پیتزا‌ها، آن‌ها را ۸ دقیقه در فر۱۷۵ درجه ‏سلسیوس (۳۵۰‏F ‎) قرار دهید‎.‎
‎در ‌‌نهایت برای سرو این پیتزا، کمی سس سیر روی آن بریزید‎.‎

‎می‌توانید کلم قرمز و سفید رشته شده نیز روی آن قرار داده و رول کنید‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف گوشت گوسفند برای گروه خونی A مضر، و برای سه گروه خونی دیگر سودمند میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *