پودینگ نارگیل و آناناس با کینوا

مطلب را به اشتراک بگذارید

پودینگ نارگیل و آناناس با کینوا

مواد لازم:

  • یک فنجان کینوا
  • دو و نیم فنجان آب
  • ۳ قاشق غذاخوری ادویه (طبق سلیقه)
  • یک قاشق غذاخوری پوست لیمو رنده شده
  • کمی نمک دریا
  • ۲ قاشق غذاخوری شیر سویا
  • ۲ فنجان آناناس
  • ۲ قاشق غذاخوری کره
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه:

ابتدا در یک قابلمه روی حرارت ملایم کینوا را داخل آب پخته و در همین حین ادویه جات لازم، پوست لیمو و نمک دریا را به آن اضافه کنید تا زمانی که کینوا نرم شده و آب آن جمع شود. (حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه پس از جوشیدن آب، کینوا را بپزید). سپس حرارت را کم کرده و شیر سویا را اضافه کنید و به پختن ادامه دهید. اکنون باید ترکیبی کرم مانند به دست آید.

حرارت را خاموش کنید، کینوا پخته شده را به یک ظرف منتقل کنید و روی آن دارچین پودر شده بپاشید، سپس روی آن را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

برای پختن آناناس:

در یک ماهیتابه روی حرارت زیاد کره را آب کرده و آناناس، دارچین و شکر را اضافه کنید. به مدت ۵ دقیقه روی حرارت قرار دهید تا همه مواد به خوبی پخته شوند سپس حرارت را خاموش کنید.

سرو پودینگ:

می توانید این پودینگ را در انواع لیوان های نوشیدنی سرو کنید به طوری که ابتدا مقداری از کینوا پخته شده را درلیوان ریخته و یک قاشق غذاخوری از آناناس را روی آن قرار دهید. به همین ترتیب به صورت لایه لایه این عمل را انجام دهید. سپس روی آن را با نارگیل تزیین کنید. نوش جان!

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *