پن کیک با جو دو سر پرک

مطلب را به اشتراک بگذارید

پن کیک با جو دو سر پرک

مواد لازم :
جو دوسر پرک صبحانه………..نصف لیوان
دارچین………………………….۱ قاشق چایخوری
عسل…………………………..۱ قاشق غذاخوری
عصاره افرا……………………..۱ قاشق چایخوری
موز……………………………..یک عدد کوچک
شیر یا آب………………………یک و نیم لیوان
طرز تهیه :
جو دوسر پرک را با یک و نیم لیوان آب مخلوط کنید. در صورتی که گروه خونی B  دارید با شیر قاطی کنید.
دارچین، عصاره افرا و میوه ها را با هم ترکیب کنید.
سپس عسل را بر روی مواد ریخته و از مصرف آن لذت ببرید.
توجه داشته باشید که مصرف موز برای دارندگان گروه خون A  و AB  مضر می باشد و به جای آن می توانید از آناناس استفاده کنند.
مصرف شیر هم تنها برای افراد با گروه خونی B  مناسب می باشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *