پنکیک گندم سیاه

مطلب را به اشتراک بگذارید

پنکیک گندم سیاه

مواد لازم :

  • تخم مرغ …………………… ۲ عدد
  • شیر کم چرب …………….. ۳/۴ لیوان
  • ماست ساده ……………… ۲ قاشق غذاخوری
  • آرد گندم سیاه ……………. نصف لیوان
  • آرد برنج قهوه ای …………. نصف لیوان
  • آرد جو دوسر ……………………. یک قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر ………………. نصف قاشق غذاخوری
  • نمک دریا، شکر قهوه ای و کره ……….. به مقدار لازم
  • عسل یا مربا …………….. برای تزئین

طرز تهیه:

لازم به ذکر است که گندم سیاه نرم بوده و با تهیه آن به راحتی می توانید در منزل آن را آرد کنید.

  • زرده تخم مرغ، شیر و ماست را خوب با هم مخلوط می کنیم.
  • در یک ظرف دیگر آرد گندم سیاه، آرد برنج قهوه ای و آرد جو دو سر، بیکینگ پودر، شکر قهوه ای و نمک دریا را ترکیب می کنیم.
  • دو ترکیب بدست آمده را با هم مخلوط و به آرامی هم میزنیم تا مایع سفید رنگی حاصل شود.
  • سفیده تخم مرغ ها را خوب هم بزنید تا سفت و خامه ای شکل شده و به مایع اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
  • کره را در تابه ای آب کرده و خمیر بدست آمده را درون آن بریزید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا به رنگ طلایی تغییر شکل دهد.
  • سپس خمیر را برگردانده تا طرف دیگر آن هم سرخ شود.
  • اکنون پنکیک شما آماده است و می توانید مقداری مربا یا عسل روی آن ریخته و سرو کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *