پنکیک کره ای یا Pajeon

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم‎ ‎برای ۳-۴ نفر :‏‎ 
‎ 
آرد ………………………………………. ۱٫۵ پیمانه سرخالی‎ 
آرد برنج …………………………………. پیمانه‎ 
آب سرد سرد …………………………… ۱٫۵ پیمانه ( یا تا وقتی به غلظت مورد نظر برسد‎ ‎‏)‏‎ 
بکینگ پودر ………………………………. ۱ قاشق چایخوری‎ 
تخم مرغ کمی با چنگال زده شده ……… ۲ عدد درشت‎ 
فلفل …………………………………….. ½ قاشق چایخوری‎ 
کنجد …………………………………….. ۱ قاشق غذاخوری‎ 
روعن کنجد ………………………………. ۲ قاشق مرباخوری‎ 
روعن زیتون …………………………. ۶-۵ قاشق برای سرخ شدن و ۲ قاشق برای داخل مواد‎ 
‎ 
سبزیجات لازم ‏‎:‎
‎ 
تره ……………………………………… ۱۰۰ گرم‎ 
قسمت سبز پیازچه ……………………. ۱۰۰ گرم‎ 
هویج ……………………………………. ۱ عدد‎ 
کلم سفید ……………………………… ۲ برگ کوچک‎ 
کدو سبز ……………………………….. ۱ عدد کوچک‎ 
پیاز ……………………………………… ¼ یک پیاز متوسط‎ 
فلفل قرمز یا سبز تند ………………….. یک تا دو عدد‎ 
نمک‎ 
‎ 
طرز تهیه ‏‎:‎
‎ 
همه سبزیجات را به طول ۴ و ۵ سانتیمتر خرد کنید (نازک و خلالی). آرد ها را با هم و با بکینگ پودر الک کرده و با آب سرد بوسیله ‏همزن دستی خوب مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.‏‎ 
تخم مرغ که کمی با چنگال زده شده را اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید‎ .
روغن ها را اضافه کنید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید، کنجد را هم اضافه کنید، حال سبزیجات را هم اضافه و خوب مخلوط ‏کنید. ‏‎ 
روغن زیتون را در تابه بریزید و وقتی داغ شد مایع را در ۲ مرحله در تابه خالی کنید و آن را تکان دهید تا همه جا یکدست پخش ‏شود. با حرارت متوسط یک طرف که طلایی مایل به قهوه ای کمرنگ شد یکجا برگردانید. اگر نمیتوانید با قیچی تمیز برش دهید و ‏سپس برگردانید چون با چاقو خراب میشود. این طرف هم سرخ کنید اگر لازم بود یک تا ۲ قاشق دیگر روغن بریزد.‏‎ 

حال اگر دوست دارید خالی و یا با سویا سس میل کنید. برای سرو کردن به اندازه های کوچک قیچی کنید.‏

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *