مواد لازم برای ۳-۴ نفر :
آرد ………………………………………. ۱٫۵ پیمانه سرخالی
آرد برنج …………………………………. ⅓ پیمانه
آب سرد سرد …………………………… ۱٫۵ پیمانه ( یا تا وقتی به غلظت مورد نظر برسد )
بکینگ پودر ………………………………. ۱ قاشق چایخوری
تخم مرغ کمی با چنگال زده شده ……… ۲ عدد درشت
فلفل …………………………………….. ½ قاشق چایخوری
کنجد …………………………………….. ۱ قاشق غذاخوری
روعن کنجد ………………………………. ۲ قاشق مرباخوری
روعن زیتون …………………………. ۶-۵ قاشق برای سرخ شدن و ۲ قاشق برای داخل مواد
سبزیجات لازم :
تره ……………………………………… ۱۰۰ گرم
قسمت سبز پیازچه ……………………. ۱۰۰ گرم
هویج ……………………………………. ۱ عدد
کلم سفید ……………………………… ۲ برگ کوچک
کدو سبز ……………………………….. ۱ عدد کوچک
پیاز ……………………………………… ¼ یک پیاز متوسط
فلفل قرمز یا سبز تند ………………….. یک تا دو عدد
نمک
طرز تهیه :
همه سبزیجات را به طول ۴ و ۵ سانتیمتر خرد کنید (نازک و خلالی). آرد ها را با هم و با بکینگ پودر الک کرده و با آب سرد بوسیله همزن دستی خوب مخلوط کنید تا به غلظت مورد نظر برسد.
تخم مرغ که کمی با چنگال زده شده را اضافه و با همزن دستی خوب مخلوط کنید .
روغن ها را اضافه کنید، نمک و فلفل را هم اضافه کنید، کنجد را هم اضافه کنید، حال سبزیجات را هم اضافه و خوب مخلوط کنید.
روغن زیتون را در تابه بریزید و وقتی داغ شد مایع را در ۲ مرحله در تابه خالی کنید و آن را تکان دهید تا همه جا یکدست پخش شود. با حرارت متوسط یک طرف که طلایی مایل به قهوه ای کمرنگ شد یکجا برگردانید. اگر نمیتوانید با قیچی تمیز برش دهید و سپس برگردانید چون با چاقو خراب میشود. این طرف هم سرخ کنید اگر لازم بود یک تا ۲ قاشق دیگر روغن بریزد.
حال اگر دوست دارید خالی و یا با سویا سس میل کنید. برای سرو کردن به اندازه های کوچک قیچی کنید.
البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف تخم مرغ برای دارندگان گروه خونی AB سودمند، و برای سه گروه خونی دیگر بلامانع میباشد.