پنکیک پنیر خامه ای با سبوس جو دو سر

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم:

  • ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای بدون چربی
  • یک قاشق چایخوری دارچین
  • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • ۳ قاشق چایخوری پودر قند
  • ۲ قاشق غذاخوری سبوس جو دو سر
  • یک قاشق چایخوری وانیل
  • ۲ عدد تخم مرغ

طرز تهیه:

ابتدا پنیر خامه ای را به مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو گرم کنید. سپس همه موارد ذکر شده را اضافه و با هم مخلوط کنید تا ترکیبی نرم به دست آید. در آخر سبوس جو دو سر اضافه کنید. اکنون روی حرارت ملایم پنکیک خود را همانند سایر پنکیک ها بپزید. نوش جان!

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *