پاناکوتا با ژله انار

مطلب را به اشتراک بگذارید

پاناکوتا با ژله انار

مواد لازم :‏
خامه صبحانه‎……………..‎‏ ‏‎ ۴۰۰ ‎گرم‎  ‎
شیر‎……………………..‎‏ ‏‎۱ ‎لیوان‎  ‎
پودر ژلاتین‎………………‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق غذاخوری‎  ‎
عسل‎……………………‎‏ ‏‎۲ ‎قاشق غذاخوری
ژله انار‎………………….‎‏ ‏‎۲ ‎بسته‎  ‎
آب جوش‎…………………‎‏ ‏‎۲ ‎لیوان‎  ‎
دانه های انار‎………………‎‏ ‏‎۱ ‎لیوان‎  ‎
چوب دارچین‎………………‎‏ ‏‎۱ ‎تکه کوچک
‎ ‎
طرز تهیه‎ : ‎
پودر زلاتین را داخل شیر بریزید و کناری قرار دهید تا زلاتین داخل شیر حل شود ( مخلوط نکنید‎ .(‎ ‎
خامه و عسل را داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید ، خامه را هم بزنید تا بپزد  ، چوب دارچین را نیز اضافه ‏کنید ، وقتی خامه داغ شد و احساس کردید ممکن است به جوش بیاید باید مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید ، سریع مواد ‏را مخلوط نمایید و از روی حرارت بخار بردارید ( دقت کنید خامه نجوشد ، در اخر کار چوب دارچین را خارج کنید ‏‎.(‎
‎ ‎
لیوان های دسر را بصورت کج داخل قالب های کاپ کیک قرار دهید ( میتوانید از هر وسیله دیگری برای کج قرار دادن ‏لیوان ها استفاده کنید ) ؛ پاناکوتا را تا نیمه داخل لیوان ها بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود‎.‎
‎ ‎
برای تهیه ژله ابتدا ۲ بسته پودر ژله انار را در ۲ لیوان آب جوش حل کنید ، هم بزنید تا مایع شفاف شود سپس ۲ لیوان آب ‏سرد به ان اضافه نمایید ، لیوان های پاناکوتا که بسته شده اند را از یخچال خارج کنید و به آرامی ژله انار را روی آنها ‏بریزید ، چند دانه انار داخل هر لیوان بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا کاملا بسته و سرد شوند‎.‎
‎ ‎
پس از اینکه دسر آماده شد از یخچال خارج کنید ، روی هر لیوان چند دانه انار برای تزئین قرار دهید و سرو کنید‎.‎
‎ ‎
نکته ها‎ : ‎

در صورتی که میخواهید ژله انار سفت تری داشته باشید میتوانید برای حل کردن ‏‎۲ ‎بسته ژله فقط از ۲ لیوان آب جوش ‏استفاده کنید ، همچنین میتوانید بجای عسل از همان مقدار شکر استفاده کنید‎.‎

البته تمام خوراکی ها باید بر اساس گروه خونی انتخاب شود. بطور مثال : مصرف انار برای دارندگان گروه خونی O و B بلامانع و برای گروه خونی B و AB مضر است.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *