پاستا ریگاتی با سبزیجات

مطلب را به اشتراک بگذارید

مواد لازم ‏‎:‎
‏ ‏‎
پاستا ریگاتی …………………………………… ‏۲۵۰ گرم
مخلوط سبزیجات تازه و معطر ‏ساتوری …………‏ ½ پیمانه
روغن زیتون ……………………………………… ‏۲ قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش …………………………..‏ ۲ قاشق ‏چای‌خوری
آب لیمو ترش تازه ……………………………….‏ ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه ……………………………… به میزان لازم
پنیر پارمزان رنده شده ………………………….. ‏½ پیمانه
طرز تهیه ‏‎:‎
‎پاستا ریگاتی را مطابق زمان روی بسته آن، آب پز کرده و سپس آن را آبکش می‌کنیم‎.‎
‎مخلوط سبزیجات، روغن زیتون، رنده پوست لیمو ترش تازه و آب لیمو ترش تازه، نمک، فلفل و ‏‎ ¼ ‎پیمانه پنیر پارمزان را روی آن ‏ریخته و همه را با ‏هم مخلوط می‌کنیم‎.‎

‎آن را در بشقاب مناسب سرو ریخته و باقیمانده پنیر را روی آن می‌پاشیم و سرو می‌کنیم‎.‎

البته تمام مواد غذایی باید بر اساس گروه خون انتخاب شوند. بطور مثال: مصرف پنیر پارمزان برای دارندگان گروه خونی B بلامانع، و برای سه گروه خونی دیگر مضر میباشد.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *