مواد لازم :
قارچ خرد شده ……………………………… ۳۰۰ گرم
سیر خرد شده ………………………………. ۲ حبه
پیاز درشت ………………………………… ۱ عدد
تورتلینی ………………………………….. ۱ بسته
پنیر پارمزان …………………………….. ۱/۲ پیمانه
خامه ……………………………………. ۱ پیمانه
جعفری خرد شده ……………………….. ۱ پیمانه
گوجه فرنگی بزرگ ……………………. ۲ عدد
سس گوجه فرنگی ……………………… ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
برای تهیه پاستا تورتلینی، ابتدا تورتلینی را درون قابلمه آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و تورتلینی ها کمی نرم شود و سپس آن را آبکشی نمایید. پیاز را ریز کنید و به همراه سیر تفت دهید. قارچ و گوجه فرنگی را اضافه کنید و دوباره تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه نمایید. در این زمان رب گوجه فرنگی را اضافه نموده و خوب تفت دهید تا کاملا از خامی درآید. خامه و جعفری خرد شده و پنیر رنده شده را اضافه کنید. تورتلینی ها را درون ظرف بریزید و سس تهیه شده را در لابه لای آن بریزید و دوباره کمی تورتلینی ریخته و دوباره با مواد بپوشانید و روی آن هم کمی پنیر بپاشید و روی آن را فویل بکشید و به مدت ۲۰ دقیقه در ماکروفر قرار دهید. پاستا تورتلینی را از فر خارج نموده وسرو کنید.