ویتامین D و اهمیت آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از طریق منابع غذایی، نورآفتاب و مکمل‌های غذایی از دوران کودکی تا کهولت برای تداوم سلامت ضروری است.
ویتامین D و پیشگیری از بیماری ها
ویتامین D باعث استحکام استخوان ها می شود هم چنین این ویتامین در برابر دیابت، سرطان، آترواسکلروز، بیماری های قلبی و افسردگی فرد را حفاظت می کند.
محققان میگویند که ویتامین D از نور خورشید، مواد غذایی و مکمل های غذایی بدست می آید .
ویتامین D باعث افزایش استقامت استخوان ها می شود.
ویتامین D از زمان جنینی تا پیری نقش عمده ای در حفاظت از استخوان ها دارد. بخشی از کلسیم توسط مواد غذایی جذب می شود. در افراد سالمند روزانه خوردن یک عدد قرص کلسیم می تواند نقش بسزایی در افزایش استقامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان داشته باشد.
کودکان هم به ویتامین D برای جلوگیری از نرمی استخوان نیاز دارند.
ویتامین D و بیماری ام اس
بیماری ام اس به سلسله اعصاب صدمه می زند. مطالعات جدیدتر نشان می دهد که نقصی در ژنی وجود دارد که منجر به کاهش سطح ویتامین D می شود، نقص این ژن در بعضی افراد باعث بروز ام اس می شود.
کاهش ویتامین D و افسردگی
ویتامین D در رشد و تکامل مغزی نقش عمده ای دارد. برخی از تحقیقات نشان می دهد که سطح بالایی از ویتامین D باعث کاهش علایم افسردگی می شود.
چگونه با نور خورشید ویتامین D جذب بدن می شود؟
هنگامی که نور خورشید بر روی پوست شما می تابد، باعث جذب ویتامین D می شود. نور خورشید منبع غنی از ویتامین D است اما به اندازه کافی نیاز را برطرف نمی کند.
چه غذاهایی حاوی ویتامین D می باشد؟
بسیاری از غذاهایی که ما می خوریم به صورت طبیعی ویتامین D ندارند. ماهی آزاد، سالمون و بسیاری از ماهی های دیگر سرشار از ویتامین D است. مقادیری ویتامین D در زرده تخم مرغ، جگر گوسفند، شیر و غلات یافت می شود.
روز خود را با ویتامین D شروع کنید
می توانید صبحانه خود را با ویتامین D شروع کنید. شیر، آب پرتغال سرشار از ویتامین D است که برای یک صبحانه توصیه می شود.
مکمل های ویتامین D
بسیاری از افراد تمایل دارند که مکمل های ویتامین D را مصرف کنند. مکمل های ویتامین D میزان ویتامین D را در خون بالا می برند. برای مصرف ویتامین D با پزشک خود مشورت کنید.
چگونه کمبود ویتامین D را تشخیص بدهیم؟
در بسیاری از افراد کمبود ویتامین D با خوردن غذا و مکمل های غذایی جبران نمی شود. برخی عوامل باعث کاهش سطح این ویتامین می شود. برای مثال در ۵۰ سالگی و بالاتر، پوست تیره، بیماری های کبدی، بیماری های گوارشی باعث کاهش ویتامین D می شود.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *