وانیل طبیعی و خواص آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

وانیل طبیعی و خواص آن

وانیلین که نوعی پلی فنول با خاصیت آنتی اکسیدانی است، جزء اصلى دانه های وانیل است که یکی از مهم ترین ترکیبات طعم دهنده در مواد غذایی، نوشیدنی ها، عطر ها و مواد دارویی محسوب می شود. سالانه، بیش از ده هزار تن وانیل تولید می شود. وانیل طبیعی از غلاف بذر گیاه وانیل با نام علمی (Vanilla planifolia) بدست می آید. این گیاه بومی کشور مکزیک است اما امروزه ماداگاسکار بزرگترین تولید کننده وانیل طبیعی است و هندوستان نیز از تولیدکنندگان اصلی این گیاه است.

وانیل طبیعی در سه نوع غلاف وانیل، پودر وانیل و عصاره وانیل یافت می شود.

وانیل طبیعی بسیار گران است و به همین دلیل نوع مصنوعی آن در تولید انواع کیک ها، بستنی ها و شکلات ها مورد استفاده قرار می گیرد که عوارض بیشماری را در بر دارد. جهت آگاهی از مضرات وانیل مصنوعی، می توانید به قسمت “طعم دهنده های مصنوعی و خطرات آن” در همین وب سایت مراجعه فرمائید.

گیاه وانیل دارای گل های بسیار زیبایی است که بیشتر در جنگل های پرباران مناطق گرم یافت می شوند.

 

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *