هفت ویژگی کینوا برای پوست، مو و زیبایی در بارداری و پس از آن

مطلب را به اشتراک بگذارید

هفت ویژگی کینوا برای پوست، مو و زیبایی در بارداری و پس از آن

ضد پیری:

کینوا دارای آنتی اکسیدان های قوی مثل کورستین و پلی فنل است که می تواند با استرس اکسیداتیو مبارزه کند. استرس اکسیداتیو توسط رادیکال های آزاد ایجاد می شود که اکسیژن را از سلول های بدن از جمله سلول های پوست خارج می کند. این عمل می تواند چین و چروک را از سطح پوست از بین ببرد. پس با افزودن کینوا به وعده های غذایی خود به ویژه در دوران بارداری پوست خود را بهبود بخشید و جوانی را به پوست بازگردانید.

خواص درمانی برای زخم ها:

مصرف کینوا می تواند به افزایش سرعت بهبود زخم ها کمک کند. به دلیل داشتن لیزین به بهبود بافت های آسیب دیده کمک می کند.هم چنین کینوا دارای ویتامین B است که به ارتجاعی بودن و نرم بودن پوست کمک می کند، از این رو مصرف آن در دوران بارداری و پس از آن جهت درمان ترک های پوست مفید است.

از بین بردن آکنه:

کینوا به دلیل غنی بودن از آنتی اکسیدان، آکنه ها را به خوبی پاک می کند. هم چنین دارای فیبرهای رژیمی است که به حذف مناسب مواد زائد از طریق روده کمک می کند. اگر این ضایعات به درستی یا به سرعت حذف نگردند، از طریق پوست به صورت جوش و آکنه ظاهر می شوند. پس کینوا را برای از بین بردن این جوش ها و آکنه هایی که در دوران بارداری ظاهر می شوند به رژیم غذایی خود اضافه کنید.

کینوا ارگانیک سه رنگ ۲۵۰ گرمی

کینوا سه رنگ ارگانیک

کاهش لکه ها و تغییر رنگ پوست:

یکی از مزایای زیبایی کینوا این است که می تواند لکه ها را از روی پوست پاک کند. ویتامین های موجود در کینوا باعث بالا بردن میزان ملانین می شود که لکه ها را از بین می برد و از تغییر رنگ پوست جلوگیری می کند.

کاهش وزن:

یک فنجان کینوا پخته شده دارای ۲۲۲ کالری است که تقریباً مشابه برنج قهوه ای است که در همین مقدار دارای ۲۱۸ کالری می باشد ولی چیزی که باعث می شود کینوا نسبت به برنج قهوه ای برتری داشته باشد این است که کینوا فیبرهای رژیمی و پروتئین بیشتری نسبت به برنج قهوه ای دارد و از آن جا که فاقد گلوتن است و دارای کربوهیدرات های پیچیده و سودمند است لذا برای مصرف در دوران بارداری و پس از آن جهت بازگشت به فرم بدن قبلی، نقش بسزایی دارد.

نرمی پوست:

کینوا دارای لیزین که یک آمینواسید ضروری است می باشد که فقط از طریق رژیم غذایی به دست می آید. کینوا برای تولید الاستین و کلاژن سودمند است، زیرا بافت هم بند را ایجاد می کند و پوست را نیز نرم و لطیف می کند.

خاصیت لایه برداری:

از کینوا پخته شده می توان برای برداشتن سلول های مرده از سطح پوست استفاده کرد. گرانول های نرم کینوا پخته شده می تواند پوسته پوسته بودن سطح پوست بدن را بدون ایجاد سختی و میکروب های مضر، از سطح پوست جدا کند. پس در صورت داشتن پوست حساس، توصیه می شود از کینوا پخته شده استفاده گردد.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *