نکاتی پیرامون حفظ رنگ و طعم سبزیها
برای پختن سبزیها دقت کنید، سبزی را به آب سرد اضافه نکنید تا بجوشد بلکه اول آب را به جوش آورده، سپس سبزی را به آن اضافه کنید.
حرارت گاز یکنواخت و اندک باشد. حرارت زیاد ممکن است طعم و رنگ سبزی را تحتتاثیر خود قرار دهد.
برای ایجاد طعم بهتر و حفظ ظاهر سبزی هنگام پختن سبزیها بهتر است در ظرف را نبندید و اجازه دهید آب و سبزی با هم بجوشند.
یکی از راههای حفظ رنگ سبزیها از قبیل نخودسبز و لوبیا هنگام آب پز شدن آن است که هنگام اضافهکردن آنها به آب جوش به ازای هر یک کیلوگرم نخود یا لوبیا یک قاشق مرباخوری جوش شیرین به ظرف اضافه کنید.
بهترین مرحله برای افزودن نمک به سبزیها آخرین مرحله پخت است. درست وقتی که پختن سبزی به مراحل پایانی خود نزدیک میشود، بهتر است به میزانی که مدنظر دارید و مناسب است نمک به آن اضافه کنید.
دقت کنید ظرفی که برای پختن سبزی از آن استفاده میکنید؛ ظرفی متناسب با حجم سبزی و لعابی باشد تا طعم و رنگ سبزی در آن حفظ شود.