نکاتی درباره سبوس جو دوسر

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکاتی درباره سبوس جو دوسر

نگهداری سبوس جو دوسر:

سبوس جو دوسر را در ظرف محکم و در بسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید. همچنین برای طولانی شدن عمر مفید آن می توانید در یخچال یا فریزر نگهداری کنید. می توانید از سبوس جو دوسر فریز شده، بدون رفع انجماد برای آشپزی استفاده نمایید.

آماده کردن سبوس جو دوسر برای مصرف:

برای تهیه خوراک سبوس جو دوسر می توانید به آن آب یا شیر اضافه کنید. به صورتی که ابتدا شیر یا آب را بجوشانید سپس سبوس جو دوسر را به آن اضافه کنید و برای ۵ تا ۷ دقیقه بجوشانید. می توانید از میوه های تازه یا دارچین روی خوراک تهیه شده، از سبوس جو دوسر لذت ببرید!

سبوس جو دوسر ارگانیک ۲۰۰ گرمی

سبوس جو دوسر ارگانیک

موارد مصرف سبوس جو دوسر:

از سبوس جو دوسر می توان در ماست، انواع اسموتی و حتی خوراکی های تهیه شده از سبزیجات استفاده کرد. همچنین می توان از سبوس جو دوسر در تهیه انواع کیک های فنجانی یا انواع کلوچه و شیرینی جات استفاده کرد.

ناهار با سبوس جو دوسر:

می توانید با نان سبوس جو دوسر ساندویچ کاملاً سالم و کاملی برای خود تهیه کنید. می توانید سبوس جو دوسر را همراه با توت های تازه برای افزایش کلسیم به ماست اضافه کنید و همراه ناهار نوش جان کنید!

میان وعده با سبوس جو دوسر:

یک یا دو قاشق غذاخوری سبوس جو دوسر را به اسموتی های میوه ای اضافه کنید یا همراه میوه ها برای میان وعده استفاده کنید.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *