نکاتی برای داشتن مژه های پرپشت

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکاتی برای داشتن مژه های پرپشت

شما به راحتی می توانید با مواد طبیعی مژه های بلندتر و پرتر داشته باشید؛ برای این کار کافی است به مدت ۲ تا ۳ هفته از یکی از این روش ها استفاده کنید تا در طول، حجم و رنگ مژه هاتون تغییر ایجاد شود.
کاشت مژه یکی از روش های خطرناک برای پرپشت کردن مژه هایتان است زیرا مواد موجود در چسب ها مانند فرمالوئید باعث ناراحتی چشم ها میشود. در صورت استفاده نادرست ممکن است مژه های طبیعی نیز کنده شود.
شما به راحتی می توانید با مواد طبیعی مژه های بلندتر و پرتر داشته باشید؛ برای این کار کافی است به مدت ۲ تا ۳ هفته از یکی از این روش ها استفاده کنید تا در طول، حجم و رنگ مژه هاتون تغییر ایجاد شود.

پیشنهادها :

۱ – یک زرده تخم مرغ را با یک قاشق غذاخوری گلیسیرین خوب مخلوط کنید و با گوش پاک کن روی مژه هاتون بمالید و بگذارید یک ساعت بماند، بعد با آب سرد بشویید. این کار رو هفته ای ۳ بار تکرار کنید. زرده تخم مرغ غنی از امگا۳، چربی، ویتامین E و میکرونیوترینیت است که با خشکی و شکنندگی مقابله می کند و باعث می شود مژه های شما سالم، قوی و پرپشت شود. گلیسیرین هم به عنوان نرم کننده عمل می کند و با حفظ رطوبت، مژه ها را نرم و پرپشت نگه می دارد.
۲ – روغن بادام و روغن  زیتون  با هم مخلوط کنید و با استفاده از برس ریمل تمیز به مژه ها بمالید. از ریشه شروع کنین، به مدت ۵ ثانیه نگه دارید. این کار را ۴ تا ۵ بار قبل از خواب تکرار کنید. روغن بادام غنی از ویتامین های A،B و E است و باعث تقویت مژه ها می شود. . روغن زیتون، غنی از ویتامین E و اسیداولیک است.
۳ – کپسول ویتامین E و ژل آلوئه ورا را خوب با هم مخلوط کنید و با کمک گوش پاک کن به مژه ها بمالید. ویتامین E به رشد و پر حجم شدن مژه ها کمک می کند. آلوئه ورا نیز باعث تغذیه مژه ها می شود.
۴ – وازلین رو به آرامی به مدت ۲ تا ۳ دقیقه به مژه ها بمالید. رطوبت وازلین باعث میشه پوسته های روی پلک ها کم شود. وازلین باعث بهبود جریان خون و در نتیجه رشد مژه ها می شود. خیلی دقت کنید که مواد داخل چشم تان نشود. بهتر است زمانی که از منزل خارج نمی شوید از این روش استفاده کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه1

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *