نکاتی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت

مطلب را به اشتراک بگذارید

نکاتی برای جلوگیری از ابتلا به دیابت

دیابت تقریبا در حال تبدیل شدن به یک بیماری فراگیر در سراسر جهان شده است و همگان به دنبال یافتن راهی برای جلوگیری از این شرایط خاص پزشکی هستند. خوشبختانه راه های متعددی هم برای جلوگیری از این بیماری وجود دارد. در این مطلب با ۵ راه برتر در این رابطه آشنا خواهید شد.
هر روز صبحانه بخورید
دلیل اینکه هر روز صبح باید صبحانه بخورید این است که صبحانه به شما کمک می‌کند تا قند خونتان را کنترل کنید. اگر برای مدت زمان زیادی بدنتان را از غذا محروم کنید باعث خواهد شد قند خونتان افزایش یابد. پس هر روز صبح صبحانه بخورید تا سطح قند در خونتان ثابت شود و بتوانید با دیابت مبارزه کنید.صبحانه جو دوسر بهترین نوع صبحانه است که باعث تنظیم قند خون می شود.
فعال باشید
اگر می‌خواهید از دست دیابت در امان بمانید حداقل باید روزی ۳۰ دقیقه ورزش کنید. نیازی نیست با حرکات ایروبیک یا تناسب اندام خیلی زیاد به بدنتان فشار بیاورید. می‌توانید به تمرینات ساده‌ای مانند پیاده روی پس از شام به همراه خانواده یا دوستانتان بپردازید.
کاهش وزن
اضافه وزن خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. چاقی مهم ترین عامل افزایش مقاومت به انسولین است. به همین دلیل اگر می‌خواهید از این بیماری مزمن در امان بمانید کاهش وزن ضروری است. برای شروعمی توانید به کاهش ۵ تا ۱۰ درصد از وزن بدنتان فکر کنید.
بیشتر فیبر بخورید
متخصصان تغذیه می گویند که خوردن فیبر شکم شما را برای مدت زمان بیشتری پر نگاه خواهد داشت. فیبرها برای پیشگیری از ابتلا به دیابت عالی هستند چون باعث می‌شوند قند خون افزایش پیدا کرده و به آرامی پایین بیاید. روزانه ۲۵ تا ۳۰ گرم فیبر مانند سبوس‌ جودوسر و سبزیجات معجزه می‌کند.
سیگار را ترک کنید                                 
دود کردن ۱۶ تا ۲۵ سیگار در روز می‌تواند نسبت به یک فرد غیر سیگاری به میزان ۳ برابر استعداد شما را برای ابتلا به دیابت نوع ۲ افزایش دهد. هر چه زودتر عادت ناسالم سیگار کشیدن را ترک کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *