نه مورد از فواید کینوا: آینده ای فوق العاده

مطلب را به اشتراک بگذارید

نه مورد از فواید کینوا: آینده ای فوق العاده

کینوا یکی از مواد غذایی غنی از پروتئین است:

یک پروتئین کامل که حاوی تمامی همه ۹ آمینواسید می باشد،که پروتئین کامل کینوا باعث شده که این غله سودمند به عنوان منبع غنی پروتئین برای زنان باردار و گیاهخواران باشد.

کینوا حاوی دو برابر فیبر نسبت به سایر دانه ها است:

فیبر یکی از مواد شناخته شده است که باعث از بین بردن یبوست می شود. هم چنین باعث جلوگیری از امراض قلبی در اثر افزایش فشار خون و دیابت می شود. فیبر بالا کینوا آن را به غله ای سودمند برای زنان در دوران حاملگی جهت جلوگیری از ابتلا به دیابت و یبوست دوران بارداری مبدل کرده است.

کینوا حاوی آهن است:

آهن به سالم نگه داشتن گلبول های قرمز خون و هم چنین پایه و اساس تشکیل هموگلوبین است. آهن هم چنین باعث افزایش عملکرد مغز میشود زیرا مغز حدود ۲۰ % از اکسیژن خون را می گیرد. لذا با توجه به این که کم خونی و فقر آهن از بزرگ ترین معضلات زنان در دوران بارداری است، از این رو مصرف کینوا کمک شایانی به تامین آهن و اسید فولیک در مادران کرده و از تولد نوزاد ناقص در آنان جلوگیری می کند.

کینوا حاوی لیزین است:

لیزین عمدتا برای رشد و ترمیم بافت های بدن ضروری است و یکی از ۹ آمینواسید ضروری بدن است که بدن می بایست از غذاها جذب کند.

کینوا غنی از منیزیم است:

منیزیم به استراحت عروق خونی کمک می کند در نتیجه باعث تسکین میگرن می شود. از فواید سلامتی دیگر منیزیم شامل: انتقال امواج عصبی، تنظیم دمای بدن، سم زدایی، تولید انرژی و تشکیل استخوان ها و دندان های سالم می باشد.

کینوا حاوی مقدار زیادی ریبوفلاوین (ویتامین B2) است:

B2 باعث بهبود سوخت و ساز انرژی در مغز و سلول های عضلانی می شود و به تولید انرژی مناسب در سلول ها کمک می کند.

کینوا حاوی ویتامین B6:

این گیاه سودمند دارای میزان قابل توجهی B6 است که از ویتامین های ضروری برای افراد باردار جهت جلوگیری از حالت تهوع در دوران بارداری است.

کینوا حاوی مقدار زیادی منگنز است:

منگنز آنتی اکسیدانی است که باعث جلوگیری از آسیب های میتوکندری در طول تولید انرژی می شود. هم چنین به محافظت از گلبول های قرمز خون و سایر سلول ها از طریق رادیکال های آزاد کمک میکند.

کینوا بدون گلوتن:

این گیاه سودمند دارای کربوهیدرات های سودمند و پیچیده بوده و برخلاف گندم که کربوهیدرات ساده و حاوی گلوتن است، از ابتلا به دیابت دوران بارداری جلوگیری می کند. مصرف کینوا باعث سوخت رسانی بهتر به ماهیچه ها شده و باعث انتقال و حمل بهتر اکسیژن در خون می شود.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *