نمک دریا

مطلب را به اشتراک بگذارید

نمک دریا

به نمک حاصل از تبخیر آب دریا،نمک دریا گفته می شود.نمک دریا بیشتر در آشپزی و لوازم آرایشی مورد استفاده قرار می گیرد.تولید نمک دریا به زمان ماقبل تاریخ مربوط می شود.برخی از آشپزها بر این باورند که نمک دریا طعم بهتری از نمک معمولی دارد.با توجه به داده های مایوکلینیک، مصرف نمک دریا با نمک معمولی یکسان است. محتوای نمک دریا کلرید سدیم است و برای بهره بردن از خواص هرچه بیشتر نمک دریا می توانید از نمک دریا کم سدیم استفاده کنید.با مقایسه کردن با نمک معمولی، نمک معمولی پردازش بسیار سنگینی دارد و مواد معدنی خود را در مرحله پردازش از دست می دهد.

در نمک دریا کریستال‌های دیگری هم مانند منیزیم و پتاسیم وجود دارد که باعث ایجاد مزه بهتر نمک دریا می‌شود. نمک دریا نمکی است تصفیه نشده که دارای انواع مواد معدنی از جمله پتاسیم است.همچنین استفاده از نمک دریا کم سدیم حاوی ید بالا بهترین انتخاب است.

حقایق در مورد نمک دریا

برخلاف برخی از غذاهایی که به محیط زیست آسیب می رسانند،نمک دریا محصولی بسیار خوب است،نظر به اینکه توسط تبخیر آب اقیانوس تولید می شود.برداشت این محصول بیشتر با دست انجام میشود.نمک معمولی از رسوبات زیرزمینی استخراج می شود،و دارای ناخالصی است.صنعت استخراج از معدن، اختلالاتی به محیط زیست زده و باعث آلودگی بیشتر محیط زیست است.

نمک دریا کم سدیم یددار ۴۰۰ گرمی 

پس از تولید نمک دریا بسیاری از مواد معدنی خود را حفظ می کند.درحالی که بیشتر نمک های معمولی بسیاری از مواد معدنی خود را در زمان پردازش از دست می دهند.برخی از نمک های دریایی علاوه بر کلسیم،منیزیم، پتاسیم، ۸۴ نوع مواد معدنی دیگر را در خود دارند که برای بدن ما مفیداند.

نمک معمولی از مواد شیمیایی تکمیل نشده مانند آلومینوسیلیکات سدیم تولید می شود اما نمک دریا،حاوی مواد افزودنی شیمیایی نیست، پس اگر در مواد غذایی خود از نمک دریا استفاده کنید،مواد شیمیایی کمتری وارد بدنتان می کنید.نمک دریا،عطر و طعم بیشتری نسبت به نمک های دیگر دارد،بدلیل اینکه مواد معدنی باعث افزایش عطر و طعم آن می شود.

مواد معدنی موجود در نمک دریایی

نمک از سدیم و کلرید (کلر) تشکیل شده است.سدیم موجود در نمک برای هضم کربوهیدرات بدن است.کلرید موجود در نمک برای شکستن پروتئین است، همچنین دارای خاصیت ضد پاتوژنی است.

نمک دریا حاوی آهن،ید،منیزیم، پتاسیم و زینک و بیش از ۸۰ نوع مواد معدنی برای هضم غذا، بالا رفتن سیستم ایمنی بدن و بهبود عملکرد تیروئید مورد نیاز بدن است.نمک دریایی به تامین مواد مغذی که بدنمان به آن احتیاج دارد، کمک میکند.

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *