نمک درمانی چیست؟

مطلب را به اشتراک بگذارید

نمک درمانی چیست؟

نمک دریایی به منظور بهبود علائم آلرژی، عفونت های تنفسی،آسم،افراد سیگاری،سرفه های خشک و دیگر بیماری های تنفسی استفاده می شود. نمک دریا کم سدیم یددار OAB از آنجا که استاندارد بوده و دارای حدود استاندارد فلزات سنگین است، دارای خواص درمانی بسیاری است و برای کاهش التهابات سینوسی و عفونت های تنفسی نقش بسزایی دارد.بنابراین با استفاده از افشانه این نمک دریایی روزی ۱۵ دقیقه می توانید سلامت بدن خود را تضمین کنید. نمک درمانی روشی طبیعی برای بهبود سلامت تنفسی است.استنشاق نمک دریا روشی طبیعی جهت بهبود سیستم تنفسی و داشتن انرژی بهتر است.

نحوه استنشاق نمک دریا

استنشاق نمک دریا بسیار ساده است. یک قاشق چایخوری نمک دریا را داخل یک لیوان آب جوش بریزید و خوب هم بزنید.سپس از هر دو سوراخ بینی استنشاق کنید و به سمت دهان هدایت کنید تا از دهان خارج شود. معمولاً این روش جهت درمان سینوزیت تجویز می شود.

این نکته را در نظر داشته باشید که هنگام استنشاق نمک دریا با فشار زیاد داخل بینی مراقب باشید، فقط لازم است با مقداری مکش آب را از سوراخ بینی هدایت کنید و از دهان خارج کنید.

نمک دریا کم سدیم یددار ۴۰۰ گرمی 

مزایای استنشاق نمک دریا

استنشاق نمک دریا این خاصیت را دارد که هوا جذب بلورهای نمک شده سپس وارد ریه ها می شود.نمک دریا دارای املاح معدنی بسیاری است که بدین شکل وارد ریه ها می شود. هزاران نفر با داشتن مشکلات تنفسی با استفاده کردن از این روش طبیعی نتایج بسیار خوبی را دریافت کرده اند. استنشاق نمک دریا روشی است طبیعی و نتیجه ای خیلی بهتر از داروهای شیمیایی عمل می کند. نمک دریا عاملی مفید جهت درمان:

  • آسم
  • مشکلات سینوس
  • برونشیت (التهاب نایژه‌ها در شش)
  • سرماخوردگی
  • آلرژی
  • تب یونجه
  • سرفه افراد سیگاری
  • C.O.P.D (بیماری مزمن انسدادی ریه)
  • هضم
  • دفع سموم از بدن

عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *