نقش زردچوبه در سلامت کبد

مطلب را به اشتراک بگذارید

نقش زردچوبه در سلامت کبد

همچون سایر ادویه ها و چاشنی ها، زردچوبه نیز خواص بسیار زیادی دارد. از جمله خواص آن، می توان به بهبود کبد اشاره کرد. در کل زردچوبه فواید زیادی برای دستگاه گوارش و از جمله کبد دارد.
بیماران دیابتی افرادی هستند که مستعد مشکلات کبدی اند. جالب است بدانید که مصرف زردچوبه برای این افراد بسیار مناسب است، زیرا علاوه بر کاهش قند خون به سلامت کبد نیز کمک بسیار می کند.
کورکومین جزء اصلی سازنده ی زردچوبه است. مطالعات نشان داده که این ماده با مبارزه با سرطان کبد و بهبود فیبروئید کبد در ارتباط است.
زردچوبه ادویه ای بی نظیر برای محافظت در برابر آسیب کبدی، و حتی بازسازی سلول های کبدی است. برای بهبود سلامت کیسه صفرا نیز مناسب است.
زردچوبه یک ضد التهاب است. این خاصیت کورکومین می تواند به مشکلاتی مانند آرتریت، اگزما، آلرژی، مشکلات گوارشی و مسائل مربوط به پوست کمک کند.

حفاظت از کلسترول

زردچوبه موجب حذف کلسترول از کبد می شود، در نتیجه برای کبد چرب بسیار مفید است. کورکومین، یکی از مواد تشکیل دهنده فعال در زردچوبه، برقرار کننده ارتباط با سلول های کبدی به تولید گیرنده های LDL است. به دلیل افزایش گیرنده ها، کلسترول بیشتری از بدن پاک می شود.

پیشگیری از سموم

حذف سموم یکی از وظایف اصلی کبد است. همچنین محافظت کبد از سمومی مانند آفلاتوکسین و… موجب بازسازی آسیب های کبدی می شود. این امور از سایر خواص زردچوبه برای کبد هستند.

مقابله با الکل

الکل بیش از حد موجب آسیب کبدی می شود. زردچوبه می تواند از کبد در برابر الکل محافظت کند و خطرات آن را کاهش دهد.

دستورالعملی برای بهبود کبد آسیب دیده توسط زردچوبه:

در صورت آسیب دیدن کبد ۵ گرم زردچوبه با آب پنیر ترکیب کرده و صبح و عصر به مدت ۱ماه مصرف کنید. با توجه به شدت آسیب، این دستورالعمل را می توان به مدت طولانی تری نیز ادامه داد.

زنجبیل و زردچوبه ارگانیک ۱۰۰% خالص و طبیعی OAB

از آنجا که زنجبیل و زردچوبه این شرکت ارگانیک بوده و ۱۰۰% خالص و طبیعی می باشد لذا میزان مصرف آن در هر بار استفاده در تهیه غداها نسبت به زنجبیل و زردچوبه های موجود در بازار بسیار کمتر می باشد که دوست داران سلامتی در اولین بار استفاده از آن این تفاوت را به راحتی حس خواهند کرد.زنجبیل و زردچوبه ارگانیک OAB دارای طعمی غنی و سرشار از آنتی اکسیدان ها است.
عضو اینستاگرام ما شوید (oab_food) و اخبار تحقیقات پزشکی روز جهان را دریافت کنید.

مقالات مرتبط

رایس کیک سیاه دانه

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

رایس کیک چند غله

تاریخچه:
منشا اصلی رایس کیک به کشور ژاپن بر میگردد، که این محصول در بین مردم این کشور بسیار محبوب می باشد.
رایس کیک امروزی را چه کسی اختراع کرد؟
در اوایل قرن بیستم “آلکساندر پیرس آندرسون” گیاه شناس مشهور آمریکایی توانست برای نخستین بار، با روشی جدید برنج را به شکل رایس کیک های امروزی در آورد و پس از آن امتیاز آن را در اختیار شرکت های بزرگ تجاری قرار داد.

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *